Ako strážia Putina! (VIDEO)
21 | 01 | 2023 I Milan Laca

V blízkosti Putinovej rezidencie v Moskve  inštalovali protileteckú obranu

Asi 10 kilomerov od rezidencie ruského prezidenta Vladimira Putina v Moskve umiestnili komplex protivzdušnej obrany.. Informuje o tom  "Meduza", s odkazom na kanál Siren Telegram.

Najnovšia verzia

Autor videa informuje, že bolo natočené 6. januára pri dedine Zarečie v Moskovskom okrese Odincovskyj. Rezidencia Vladimíra Putina v Novo-Ogarjove sa nachádza 10 kilometrov od miesta, kde je  systém protivzdušnej obrany. Podľa autora videa to  objavil kvôli hlasnému zvuku. Podľa predbežných informácií ide o protilietadlový raketový komplex „Pancyr S1“.

Odhalil to internet

"Meduza" uvádza, že večer 19. januára sa na internete začali objavovať fotografie a videá systémov protivzdušnej obrany na strechách budov na rôznych miestach v Moskve  a okolí. Spolu so systémom pri Ptinovm  bydlisku  je známych najmenej päť.

Chránia aj ministerstvo

Objavilo sa niekoľko videozáznamov a fotografií, zobrazujúcich "Pancir-S1", umiestnený na strechách niekoľkých budov v hlavnom meste Ruska.  Ruské telegramové kanály a západní špecialisti zverejnili fotografiu budovy Ministerstva obrany Ruskej federácie na Frunzeho nábreží, kde je, ako sa tvrdí, nainštalovaný aj "Pantsir-S1".  Okrem toho sa na internete objavili fotografie protilietadlových raketových systémov S-400 v oblasti národného parku Losí ostrov a na experimentálnych poliach Timirjazevovej poľnohospodárskej akadémie v Moskve. 

Bezpečnostný analytik Nógrádi: Túto vojnu vyprovokovali Ukrajinci
„Vojnu začali Rusi, to nikto nespochybňuje. Ale keď sa vrátim o pár mesiacov späť, vidím, že ukrajinská provokácia bola nepretržitá,“ zhodnotil v utorok expert na bezpečnostnú politiku György Nógrádi „Vojna na Ukrajine trvá už takmer 11 mesiacov“... Čítať ďalej
20 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme