Medvedev komentoval vyhlásenie Západu o potrebe poraziť Rusko
19 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Medvedev: Jadrové mocnosti neprehrali veľké konflikty, od ktorých závisí ich osud

Medvedev sa tak vyjadril k téze prevládajúcej na Západe, podľa ktorej Rusko musí prehrať. Urobil tak aj v reakcii na nemeckého kancelára Olafa Scholza, ktorý dúfa v porážku Ruska na Ukrajine

"Jadrové mocnosti neprehrali veľké konflikty, od ktorých závisí ich osud. To by však malo byť zrejmé každému človeku, dokonca aj západnému politikovi, ktorý si zachoval aspoň nejaké stopy inteligencie," napísal vo svojom telegramovom kanáli.

Rusko musí prehrať

Nemecký kancelár Olaf Scholz povedal, že Rusko musí na Ukrajine prehrať. "Porážka Ruska je nevyhnutnou podmienkou ukončenia konfliktu na Ukrajine." Vyhlásil  to počas prejavu 18. januára v Davose, informoval kanál N-TV ."Budeme pokračovať v podpore Ukrajiny tak dlho, ako to bude potrebné," povedal Scholz. Zdôraznil, že Rusko podľa neho musí zlyhať. V rozhovore pre agentúru  Bloomberg tiež povedal, že napriek plánom NATO pokračovať v dodávkach zbraní Ukrajine, aliancia sa údajne snaží vyhnúť priamemu stretu s Ruskom.

Rusko musíme poraziť!
Scholz dúfa v porážku Ruska na Ukrajine. Nemecký kancelár Olaf Scholz povedal, že Rusko musí na Ukrajine prehrať. "Porážka Ruska je nevyhnutnou podmienkou ukončenia konfliktu na Ukrajine." Vyhlásil to počas prejavu 18. januára v Davose, informuje... Čítať ďalej
19 | 01 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme