Komárno: Nemocnica otvorila novú diabetologickú ambulanciu
19 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Nemocnica Agel Komárno otvorila novú diabetologickú ambulanciu. Ambulancia sa nachádza v pavilóne internistických disciplín na prízemí. Nemocnica má podpísanú zmluvu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti v odbore diabetológia so zdravotnou poisťovňou Union, Všeobecnou zdravotnou poisťovňou a s poisťovňou Dôvera je dohodnutý podpis zmluvy v tomto odbore v krátkom čase, následne bude poskytovať služby tejto ambulancie aj ich poistencom, informovala námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť Gabriela Filkóová.

Ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy sa venuje hlavne diagnostike a liečbe pacientov s prediabetickým syndrómom, cukrovke 1. a 2. typu a tehotenským diabetom. Poskytuje poradenstvo v oblasti diéty a zdravého životného štýlu pri tomto ochorení, edukuje v oblasti správneho použitia diabetických pomôcok a liekov.

Meteorológovia vydávajú výstrahy! Pozor si dajte najmä v týchto okresoch
Slovensko môže vo štvrtok potrápiť miestami sneženie, dážď, poľadovica i snehové jazyky a záveje. Na juhu a východe Slovenska hrozia povodne z trvalého dažďa. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) preto vydal výstrahy 1. až 3.... Čítať ďalej
19 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme