Dr. Lakota o medicínskych debi..ch, ktorí nás viedli do pekla a bude ešte horšie
15 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Dr. Lakota sa stal v čase vypuknutia pandémie Covid 19 neželanou osobou. Dokonca bol zaradený k šíriteľom hoaxov. Dnes sa ukazuje, aj vďaka štúdie „Nadúmrtnosť na COVID-19 v kontexte rozhodnutí zdravotnej politiky 2020-2022,“ že mal v mnohom pravdu. Z toho, čo podľa neho vidíme dnes je jasné, že nás čaká niečo horšie. To všetko, vďaka medicínskym debilom.

 

Dr. Lakotu v období vypuknutia pandémie, keď sa bránil hlavnému prúdu a presadzoval svoje vlastné názory aj ohľadom testovania a očkovania, zaradili spolu s jeho ďalšími kolegami na zoznam šíriteľov hoaxov. Riešiť ho mal dokonca Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. 

S odstupom času to hodnotí, ako niečo neuveriteľné a je presvedčený, že medicínski debili budú žať iba to, čo si zaslúžia. Riešenie, po ktorom volal mainstream a ktoré vo veľkom prezentoval Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostilivosťou bolo o tom, že s ním ukončili zmluvu o konzultačnej činnosti.

 

Vo veľkom rozhovore pre portál Ereport uviedol, že aj dodnes považuje za najväčší problém opakované celoplošné testovanie vykonané pod hrubým nátlakom organizovanou skupinou vládnych a ústavných činiteľov so súhlasom „pandemickej“ komisie, čo podľa neho spôsobilo úmrtie viac ako 12 000 ľudí a tvrdí, že išlo o hrdelný zločin voči ľudskosti.

Štúdiu „Nadúmrtnosť na COVID-19 v kontexte rozhodnutí zdravotnej politiky 2020-2022.“, ktorá sa nedávno dostala na verejnosť hodnotí, ako: "...dosť dobré." 

Poslanec Linhart: Budem zverejňovať tieto veci, už si môžem otvárať ústa
Nezaradený poslanec Patrick Linhart je spokojný so svojim odchodom z koalície, pretože táto vláda podľa neho neplní svoje programové vyhlásenie. V oblasti slovenskej potravinovej sebestačnosti podľa Linharta robí presný opak toho, čo si dala za... Čítať ďalej
15 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Kto je zodpovedný!

Za obrovský nárast úmrtí sú podľa neho zodpovední všetci tí, ktorí sa spolupodieľali na celoplošných testovaniach. Čiže nielen Igor Matovič a Marek Krajčí, ale celá vláda, prezidentka a pandemická komisia. Za úplný nezmysel považuje Dr. Lakota tvrdenie prezidentky, že neala žiadne páky na to, aby zabránila rozhodnutiam všetkých zainteresovaných. 

 

"To je úplný nezmysel. Prezidentka je vrchným veliteľom Ozbrojených síl SR. Vzhľadom na to, že išlo o vojenskú operáciu, stačil len jeden jej pokyn. Nevydala ho," uviedol Lakota v rozhovore pre portál Ereport.

Exminister zdravotníctva Marek KRajčí podľa neho bohapusto klame a je rád, že očkovanie sa neuskutočnilo v takej miere, akú ktosi predpokladal.

"Inak by bolo mŕtvych viac. Doslova ma fascinuje ako „narábajú“ s dátami. Spomeňte si na Ubľu, domov dôchodcov. A to je vrchol ľadovca.," uvádza pre Ereport.

Vakcína podľa neho bude problém a nie sloboda, ako to bolo uvedené v očkovacej kampani, ktorá mala obludný rozmer.

"Je mi nesmierne ľúto obetí. Či už poškodení zdravia alebo úmrtí. Veci sa rútia, sme v pozícii štatistov. Teda tí očkovaní. A to aj pri nákaze novými variantmi vírusu. Všetkým očkovaným prajem, aby následky očkovania boli čo najmenšie," vysvetlil Lakota. Očakáva sa podľa neho široké spektrum poškodenia zdravia u očkovaných.

SKUPINA POSLANCOV NR SR žiada o vyhlásenie Ruska za teroristický štát!
Skupina poslancov predkladá do NR SR návrh uznesenia, ktorým by slovenský parlament vyhlásil Ruskú federáciu za štát podporujúci terorizmus. "Rusko je teroristický štát," vyhlásil na sociálnej sieti poslaenc NR SR, Ondrej Dostál, člen poslaneckého... Čítať ďalej
15 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Situácia sa zhoršuje!

"Naozaj nechcem, aby sa to bolo hodnotené ako šírenie poplašnej správy, ale situácia je čoraz horšia," myslí si Dr. Lakota.

"Pozorujeme poruchy kardiovaskulárneho systému – hypertenzie, arytmie, infarkty, náhle úmrtia pri srdcovom zlyhaní. Stačí si pozrieť náhle úmrtia športovcov, pričom nárast sa odhaduje o 1700%. Poruchy zrážanie krvi, ktoré sa prejavujú trombami a následnými embóliami. Poruchy nervového systému. Mohli by sme pokračovať, napr. možným nárastom onkologických ochorení a ich „divokého“ správania sa. Moja najhoršia obava sú poruchy a zmeny osobnosti, predčasné demencie. Ako kedysi povedal pán profesor Krčméry – uvidíme za päť rokov…," uviedol detailnejšie Dr. Lakota.

Očkovacia kampaň bola podľa neho klamstvom, ktorú viedli tzv. medicínski primitívi alebo doslova medicínski debili. 

"Len si pozrite spektrum „odborníkov – komedianti, „novinári“,  politici, a všetci tí Ing., Mgr., MVDr., PhDr., RNDr., ThDr," dodal. Tresty podľa neho veľké, ale nemyslí tresty ľudské. 

Vakcína podľa neho nie je účinná, iba rozvrátila imunitný systém. 

Ereport upozorňuje v rozhovore na štúdie, ktoré hovoria o tom, že celosvetovo začína trend vysokej úmrtnosti. 

Podľa Dr. Lakotu to súvisí s toxicitou rýchlokvasenej vakcíny.

"Opakovane sme zdôrazňovali, že príprava, či vývoj vakcíny trvá 8-12 rokov. Kam sa tí farmašakali besneli? Vymohli si, že za poškodenie zdravia po vakcíne nenesú nijaké následky," vysvetlil v rozhovore.

V závere rozhovoru pozitívny Dr. Lakota naozaj nebol. 

"Obávam sa, že to čo vidíme aktuálne, je len prológ ku horším časom. Veľmi budem rád, keď sa mýlim. Je čas sa spýtať, ako budeme medicínsky riešiť následky," dodal.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME