Arogantný Heger hodil vinu na podnikateľov. Pellegrini: Je to človek bez štipky pokory!
14 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Heger v diskusnej relácii  oznámil, že za vysoké zálohové platby za energie si môžu podnikatelia a samosprávy sami. Podľa Petra Pellegriniho (Hlas-SD) tým prekročil všetky hranice.

Nepovedali totiž vláde, že nechcú platiť tak veľa, a je to teda celé ich chyba. To je taká nehoráznosť, že Eduard Heger by mal okamžite prestať fantazírovať o akejkoľvek svojej novej vláde a navždy zmiznúť z verejného priestoru,“ uviedol líder HLASu Peter Pellegrini. a zároveň vyzýva prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, aby reálne zvážila, či ešte niekedy poverí Eduarda Hegera (OĽANO) zostavením alebo vedením vlády.

Heger v diskusnej relácii v relácii RTVS Sobotné dialógy oznámil, že za vysoké zálohové platby za energie si môžu podnikatelia a samosprávy sami, čo Hlas- SD odmieta. Súčasná vláda je podľa šéfa Hlasu-SD Petra Pellegriniho problémom pre Slovensko. „Jediným dôvodom súčasných politických krokov Eduarda Hegera je udržať sa pri moci za každú cenu a rozsievať túto neuveriteľnú aroganciu ešte rok a štvrť. Tento človek bez štipky pokory obviňuje z fatálneho zlyhania vlády svojich vlastných občanov a sám seba považuje za akéhosi mesiáša. Nie, pán Heger, problémom Slovenska nie sú jeho občania, ale táto nadutá a neschopná vládna koalícia na čele s vami a Igorom Matovičom. A presne toto je vec, ktorú by Vám mali ľudia jasne odkázať už o týždeň v referende,“ uzavrel Peter Pellegrini.

Dolinková: Kreatívne poplatky za vstup do ambulancie sú neprijateľné (VIDEO)
Na piatkovej tlačovej besede strany Hlas-SD Erik Tomáš oznámil, že strana na najbližšiu schôdzu predkladá jeden návrh zákona a jeden pozmeňujúci návrh. Ide o rozmrazenie minimálnych dôchodkov a návrat obedov zadarmo do školských jedální. Erik... Čítať ďalej
14 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme