Tomuto NEUVERÍTE! Pracovníci SIS budú pracovať "s pomocou Ježiša Krista"
10 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Nie je zvykom, aby na štátne a vládne inštitúcie zavítal predstaviteľ katolíckej cirkvi a svojou prítomnosťou rozdával duchovnú silu. Presne to sa stalo začiatkom tohto týždňa na pracovisku Slovenskej informačnej služby (SIS), kam zavítal kňaz a stretol sa s predsedom Michalom Aláčom. Dokonca ide vraj o tradíciu.

Slovenská informačná služba o stretnutí informovala na sociálnej sieti. "Pokoj tomuto domu a všetkým, ktorí v ňom pracujú," predniesol tieto slová Mons. František Rábek. Ten je zároveň ordinár ozbrojených síl a ozbrojených zborov Slovenskej republiky, s ktorými zavítal do Slovenskej informačnej služby.

Pracovníci SIS budú pracovať "s pomocou Ježiša Krista"

"Aj v tomto roku ordinár Mons. František Rábek požehnal príslušníčkam a príslušníkom Slovenskej informačnej služby, aby s pomocou Ježiša Krista svedomito zvládali svoju službu vlasti a dobru," napísala SIS na sociálnej a poďakovala sa Rábekovi za jeho posolstvo.

Hlas-SD trvá na predčasných parlamentných voľbách v čo najskoršom termíne
Mimoparlamentný Hlas-SD trvá na svojom postoji, že predčasné parlamentné voľby v čo najskoršom možnom termíne sú jediným riešením trojročnej hlbokej politickej krízy. TASR o tom informovala hovorkyňa strany Patrícia Medveď Macíková. Dočasne... Čítať ďalej
10 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!