Podnapitý muž rozbíjal okná na považskobystrickom kostole
05 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci bude čeliť 34-ročný muž z Považskej Bystrice. Porozbíjal okná na rímskokatolíckom kostole. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Dôvodom páchateľovho agresívneho konania malo podľa nej byť udelenie blokovej pokuty za spáchanie priestupku proti majetku v neďalekom pohostinstve. Tam na neho privolali policajnú hliadku z dôvodu, že bol opitý, správal sa agresívne a poškodil majetok pohostinstva.

"Muž sa po odchode z pohostinstva vybral k miestnemu katolíckemu kostolu, kde mal kopnutím nohy rozbiť jedno okno a následne mal kameňmi rozbiť dve sklenené výplne na dverách," uviedla hovorkyňa.

Ako dodala, v kostole bol miestny kňaz spolu s ďalšími veriacimi. Traja muži obvineného dobehli, zhodili na zem a tam ho držali až do príchodu policajnej hliadky. V dychu mu namerali jedno promile alkoholu, umiestnili ho v cele policajného zaistenia. Na kostole spôsobil škodu vo výške 1000 eur, hrozí mu trest odňatia slobody na jeden rok.

Šeliga dostal "zaucho" od GP! Tvrdí, že poslanec je manipulátor
Generálna prokuratúra (GP) SR dôrazne odmieta tvrdenia poslanca Národnej rady (NR) SR Juraja Šeligu (Za ľudí). Vyplýva to zo stanoviska GP, ktoré TASR zaslal jej hovorca Dalibor Skladan. Prokuratúra zdôraznila, že jej úlohou nie je napĺňať... Čítať ďalej
05 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!