Advokát ROZDRVIL Korčoka, ktorý končí v diplomacii: „Lokaj cudzích záujmov a pätolízač.“
01 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

"Na koniec roka predsa len dobrá správa. Lokaj cudzích záujmov, slizolín a pätolízač, ktorý roky “zapredával” Slovensko a Slovákov za ich dane – Ivan Korčok končí v diplomacii, píše na sociálnej sieti  známy advokát.

Podľa Lukáša Machalu, Slovenská republika musí v najbližších rokoch prejsť očistcom. „Popri agentoch cudzej moci v masmédiách a mimovládkach sa to zradcami hemží aj v slovenských diplomatických službách. Svoju podlosť ukrývajú za uhladenosť a tzv. diplomatický protokol.“

Advokát prízvukuje, že všetci títo poskokovia cudzích záujmov musia byť odhalení a musia byť objektívne pomenované ich prehrešky voči slovenskej štátnosti a slovenskému národu!

Myslí si, že Korčokovi určite Američania alebo iní “demokrati” vybavili „super flek v nejakej zbastardenej medzinárodnej inštitúcii riadenej globalistami… len choď, choď Ivan a už sa sem nevracaj," odkazuje mu Machala.

Na záver svojho statusu už iba zaklincoval svoje slová: "Slováci si zaslúžia v zahraničných službách vlastencov a nie proamerické a probruselské prostitútky"

DRSNÝ odkaz právnika vláde. MOHOL takto OTVORENE?!
Verejne známa osobnosť a právnik Lukáš Machala zverejnil na drsný odkaz na Úrad vlády. V ňom reaguje na vyhlásenie hnutia OĽaNO, ktoré tvrdí, že predčasné voľby nesmú slúžiť ako záchranné koleso pre zločincov. Machala viac nepotreboval a bod po... Čítať ďalej
11 | 10 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!