Desaťročný transgender model sa stal hviezdou móla New York Fashion Week
17 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Zneužívanie detí pre LGBT propagandu rýchlo pokračuje zvlášť v oblasti módneho biznisu. Zoznámte sa s Noellou, najmladšou transgender modelkou, ktorá kedy kráčala po dráhe na New York Fashion Week.

Noellu, biologického chlapca, sme si všimli predvádzať šaty v rámci New York Fashion Weeku a liberálne médiá celého sveta nadšene informovali, že sa tak stala najmladšou transgender modelkou na svete. „Je to dobrý pocit, že už teraz inšpirujem trans deti, aby boli sami sebou,“ povedala minimodelka.

Dee, riaditeľ podujatia, povedal: „Noella naozaj nikdy nie je z ničoho nervózna alebo vystrašená. Je to malá profesionálka!

Bola taká nadšená, že ide dole po móle, nadšená, že vidí všetkých ľudí a kamery. Presne vie, ako pracovať s davom.

Noella bola kedysi problémové batoľa, ktoré často vyčíňalo záchvaty hnevu a odmietalo nosiť oblečenie, do ktorého sa ju pokúšali obliecť jej rodičia. A vtedy je čas vziať dieťa za odborníkmi“ na transgender kliniku, kde sa zisťuje, či už náhodou vo veku 4 rokov, tak ako v tom čase Noella, nie je náhodou transgender.

A áno, aj Noella, samozrejme, už ako 4-ročný potvrdil, že transgender naozaj je a o tri roky neskôr zažiadal o zmenu mena na dievčenské, čo sa mu so súhlasom rodičov aj podarilo.

Jeho rodičia sú očividne nadpriemerne uvedomelí, pretože mu umožnili „slobodne skúmať vlastnú identitu“, a to viedlo k tomu, že dnes už Noella na prehliadkovom móle ukazuje ostatným deťom, že – citujeme – aj oni majú byť sami sebou.

Ďakujeme pán Zelenskyj, nemáme záujem
FIFA nedovolila prezidentovi Ukrajiny prehovoriť pred finále MS 2022. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj chcel vystúpiť s prejavom pred finálovým zápasom MS 2022 v Katare, oznámila CNN. Nie! Ale FIFA zamietla Zelenského žiadosť.... Čítať ďalej
16 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!