Sulík sa predviedol v diskusnej relácii: Matoviča poslal do blázninca!
06 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Z dielne hnutia OĽaNO vyšlo už kadečo. Najnovšie tvrdia, že ak by vznikla úradnícka vláda, premiérkou by mala byť Mária Kolíková(SaS).  V diskusnej relácii Na Telo PLUS na to reagoal predseda SaS Richar Sulík. Podľa neho sa to s istotou nestane a dokonca onálepkoval Matoviča.

Líder liberálov reagoval aj na tvrdenia Igora Matoviča, že SaS padajú preferencie, a práve preto sa rozhodla vysloviť vláde nedôveru.

„Tohto pána som si napočúval, že sa ‚hrajuškám‘ s percentíčkami. Preferencie netreba preceňovať. SaS zažila 3,5 až 4 percentá až po 18. Toto nie je dôvod, prečo sa znervózňovať, keď je do volieb možno až 14 mesiacov,“ uviedol Sulík v relácii.

Je SaS opozičná strana?

Na postreh, že voliči môžu mať nejasno v tom, či je SaS opozičná strana, ponúkol svoj jasný pohľad. „Nie sme stoj čo stoj opozícia. To, čo pomôže ľuďom a prospeje im, podporíme,“ povedal a tým len potvrdil, že vládnutie mu "chutí".

Podľa predsedu SaS je realita taká, že na papieri je vláda Eduarda Hegera, ale v skutočnosti vládne Igor Matovič. „A ten nepatrí do vlády, ale do blázinca,“ myslí si. Podľa Sulíka je SaS jednotne dohodnutá na postupe pri odvolávaní Hegera.


   

Liberálne celebritky VYBUCHLI a posielajú Otvorený list. LGBT propaganda na školách je vraj v poriadku!
Blíži sa hlasovanie o návrhu novely školského zákona, ktorú ešte v septembri, čiže pred vypuknutím pandémie LGBT propagandy na Slovensku, predložili poslanci Štefan Kuffa a Filip Kuffa. Cieľom návrhu je oprávnená a legitímna požiadavka zákazu... Čítať ďalej
06 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik