VIDELA SMRŤ Kenedyho, aj Marilyn Monroe, naznačila dôvod pádu Spojených štátov
04 | 12 | 2022 I Milan Laca

Američania boli spočiatku voči predpovediam Jean Dixonovej veľmi skeptickí. Keď však oznámila, že videla blížiacu sa smrť prezidenta Kennedyho a krásnej Marilyn Monroe a potom sa jej proroctvá naplnili, Amerika stuhla od úžasu. 

Verejnosti porozprávala o blížiacich sa zemetraseniach a páde Berlínskeho múru, rozpade ZSSR a ďalších dôležitých udalostiach, ktoré svet čakajú v blízkej budúcnosti. 

Jean Dixonová sa stala sa aj dvornou veštkyňou Bieleho domu. 

Radila prezidentom, politikom a podnikateľom. Predpovedala nielen osud jednotlivcov, ale aj budúcnosť takých veľmocí, ako sú USA, Rusko, Čína a India. 

Od ženy v domácnosti po prezidentskú poradkyňu  

Čoskoro sa ňu začali zaujímať špeciálne služby. Najprv sa v 40. rokoch 20. storočia stala pravidelnou návštevníčkou sídla Franklina Roosevelta. Prezident Spojených štátov sa jedného dňa  spýtal na svoj vlastný osud. 

"Ako rýchlo musím veci dokončiť"? Dixonová mu povedala pravdu „nie viac ako šesť mesiacov“ . 

Keď sa táto predpoveď naplnila, Jean Dixonová sa stala horúcou komoditou pre vysokých amerických predstaviteľov. Ale radila aj  Churchillovi a bola osobnou veštkyňou Ronalda Reagana.

Predpovedala budúce udalosti dávno predtým, ako sa mali stať.  

Proroctvá o USA

Jean Dixonová napísala, že v prvej polovici 21. storočia Spojené štáty stratia svetové prvenstvo. Amerika prestane byť superveľmocou, ktorá bude diktovať svoje podmienky celému svetu.

Vnútorné problémy časom prispejú k rozpadu krajiny na samostatné štáty. 

Veštkyňa dokonca naznačila dôvod pádu Spojených štátov - bezohľadné zasahovanie do záležitostí iných štátov a vnucovanie jej politiky. 

Proroctvá o Rusku 

Bola si  istá, že Rusko sa stane nádejou pre celý svet. Zdrojom spravodlivosti a slobody pre celé ľudstvo. 

Rusko ukáže svetu nový spôsob vlády. Bude to nová životná filozofia, ktorá nemá nič spoločné s komunizmom. 

Prichádzajúce ničivé kataklizmy sa Ruska  prakticky nedotknú. Západná Sibír tým vôbec neutrpí. Práve tam sa všetci preživší budú ponáhľať po zásahu prírodných živlov. 

Okrem záchrany obetí má Rusko v zálohe ešte jednu misiu – dať svetu novú ideológiu, nový svetový poriadok, ktorý dá ľudstvu šancu na znovuzrodenie a prosperitu. 

Už v polovici 21. storočia sa Rusko zmení na obrovskú prosperujúcu ríšu. Vďaka silnému spojenectvu s Indiou ruský ľud prekoná všetky ekonomické problémy, zatiaľ čo európske krajiny a Spojené štáty budú vegetovať v chudobe.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik