Kvôli Sulíkovi sa vráti mafia! Tentoraz už navždy!
05 | 12 | 2022 I Alica Kočišová

Igor Matovič (OĽaNO) znova vytiahol svoju krištáľovú guľu a schopnosti jasnovidca a na sociálnej sieti nás informuje, čo nás v najbližšej dobe čaká a neminie. Za všetko zlé, čo teraz podľa neho bez debaty príde, môže jeden človek, večný likvidátor vlád, rozbíjač koalície a záhubca demokracie. Áno, znova hovorí o Richardovi Sulíkovi (SaS).

Minister financií hovorí, že Sulík svojim poslancom sľuboval, že ak dajú ultimátum na odchod Matoviča, budú proste kráľmi, preferencie im stúpnu, dokonca vyhrajú voľby … "a pečené holuby budú padať rovno do huby."

Sulík sa spojí s kýmkoľvek, len aby sa zbavil Matoviča

Uvádza, že on ako správny bojovník neuhol, Ivan Korčok SaS odmietol a opustil ich aj ich obľúbený podpredseda Martin Klus. Tak sa podľa jeho slov SaS ocitla v opozícii spolu s Ficom, Mazurekom a ako uvádza na adresu strany Hlas-SD "so skorumpovanou Pellerínou."

Sulíka obviňuje, že nehľadiac na škody, ktoré spôsobuje Slovensku, sa spája s mafiou, dôsledkom čoho bude progresívna vláda riadená z prezidentského paláca. Takúto vládu však považuje za bábkovú a predpovedá, že prezidentke sa parlament ovládnuť pučom nepodarí. Vyjadruje svoje obavy, že keď prestane platiť koaličná zmluva, budú úradovať poslanci, ktorí Fica nevydali súdu. A takúto predstavu nikomu nepraje. 

Nemecko ponúka záchrannú sieť, Slovensko "pomáha" ďalším zdaňovaním
Poslanec NR SR Marián Viskupič (SaS) na sociálnej sieti jednoducho zhrnul, aké sú momentálne podmienky na podnikanie na Slovensku. Kritizuje neisté legislatívne prostredie, príliš mnoho zmien, ktoré vláda schvaľuje bez ohľadu na názor odborníkov a... Čítať ďalej
04 | 12 | 2022 | Alica Kočišová

Posledné demokratické voľby už možno boli

Sulíka kritizuje aj za to, že sa zabezpečil rančom na druhej strane sveta, takže situácia, ktorú generuje ho vlastne netrápi, lebo dôchodok si bude užívať v ďalekej Austrálii. A tak, ako Sulíka netrápilo po povalení Radičovej vlády, že na 8 rokov prišla mafia, tak mu jej návrat podľa Matoviča nevadí ani teraz. Upozorňuje však, že teraz to už môže dopadnúť tak, že mafia tu zostane naveky.

PRED DOMOM MAROŠA ŽILINKU SÚ POLICAJTI A OBČANIA!
Pred dom generálneho prokurátora Maroša Žilinku sa zhromaždilo niekoľko ľudí a na mieste sú aj policajné zložky a antikonfliktný tím. Malá skupina občanov sa zišla, aby vyjadrili svoj nesúhlas s pôsobením Maroša Žilinku na Generálnej... Čítať ďalej
04 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik