Všetci točia o SULÍKOVI, len ROMANA má OVEĽA VÄČŠÍ problém...NEUVERÍTE!
02 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

Témou číslo jedna u politikov vo štvrtok bolo vyhlásenie strany SaS, že chce vysloviť vláde nedôveru. "Sulík zrazu precitol," píše národniar Danko, "Strana SaS sa spojila s Hlasom s cieľom položiť demokratickú a antikorupčnú vládu," píše na druhej strane premiér Heger. SaS sa bráni. Ale čo najviac trápi poslankyňu Romanu Tabák, tak tomu neuveríte.

Ruská ruleta s našimi životmi

"Sulík zrazu precitol a podáva návrh na vyslovenie nedôvery vláde. Ľuďom bude úplne nanič pomoc domácnostiam, keď nebudú mať kde robiť budúci rok, keďže nám tu krachujú firmy. Podpora kľúčových malých a stredne veľkých podnikov Slovenska pre potravinovú bezpečnosť je ohrozená, prvovýroba a mlyny sú "v ťahu"," skonštatoval na sociálnej sieti šéf SNS Andrej Danko.

A dodáva, že dnes, po 3 rokoch trápenia, počúvame Hegera, ako idú previazať pomoc občanom so schválením štátneho rozpočtu. "Tomu sa hovorí čisté vydieranie a ruská ruleta s našimi životmi. Najlepšie urobia, ak od toho konečne dajú všetci ruky preč," má jasný názor opozičný politik.

SAS, NEROZUMIEM

Na úplne opačnom konci slovenského politického spektra je názor premiéra Eduarda Hegera. "SAS, NEROZUMIEM. Strana SaS sa spojila s Hlasom s cieľom položiť demokratickú a antikorupčnú vládu. Namiesto toho, aby sa demokratické sily spájali, si strana SaS vybrala za partnera politické potomstvo Roberta Fica, ktoré sa pri ňom naučilo klamať, zavádzať, kradnúť, pomáhať „našim ľuďom“ a žiť vysoko nadštandardne oproti priznaným príjmom. Peter Pellegrini je dvojča Roberta Fica a jeho úmysly nie sú posunúť Slovensko dopredu, ale pozametať kauzy pod koberec a užívať si luxus. Myslel som si, že so stranou SaS sme stále na jednej lodi aspoň čo sa týka otázok hodnôt. Dnešok ma preto obzvlášť ľudsky sklamal. Nerozumiem vám," vylial si srdce v dlhšom statuse na facebooku Heger.

Vzbura v OĽaNO? Silnejú hlasy na zosadenie Matoviča
V najsilnejšom vládnom hnutí už nejaký čas silnie "protimatovičovský" prúd. Tvorí ho desať poslancov a hovoria si Občiansko-demokratická platforma. Najnovšie zrejme budú hlasovať proti prijatiu štátneho rozpočtu na budúci rok. Nie je to prvýkrát,... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Eka Balaskova

ZOPÁR KLAMSTIEV, KTORÉ JE NUTNÉ VYVRÁTIŤ 

A strana SaS sa bráni a obhajuje:

  •  Nie, vyslovením nedôvery vláde nenastávajú predčasné voľby.
  •  Nie, vyslovením nedôvery vláde neprichádza NRSR o možnosť pomáhať v čase krízy.
  •  Nie, vyslovením nedôvery vláde sa nedostáva Fico k moci.
  •  Nie, vyslovením nedôvery vláde nekončí policajný prezident.
  •  Nie, vyslovením nedôvery vláde nebude nikto zväzovať ruky vyšetrovateľom.
  •  Nie, vyslovením nedôvery vláde sa nekončí na Slovensku demokracia.
  •  Nie, vyslovením nedôvery vláde nenastáva diktatúra prezidentky.

A uvádza podľa nich jednu pravdu: "Vyslovením nedôvery vláde končí vláda plná chaosu, nenávisti a rozbrojov s každým okolo seba. Naposledy s lekármi."

Romana opäť zabodovala

Kým iní politici sa zaoberajú takou nepodstatnou vecou, ako je vyslovenie nedôvery vláde, Romana Tabák našla oveľa podstatnejší problém. "V parlamente vypli saunu poslancom! NR SR pristúpila k šetreniu pre nárast cien elektriny!" zdeľuje poslankyňa občanom obrovský problém, kvôli ktorému by mala určite zasadnúť minimálne bezpečnostná rada štátu.

Nakoniec si to však poslednou vetou mierne vyžehlila. "Dobre urobili, poslanci nie sú nadľudia!," oznámila Tabák novinku pre celé ľudstvo.

Právnička Laššáková na margo čurillovcov: "Velebnosti, jdu blejt!"
TAK TOTO FAKT NIE! Dvíha sa mi žalúdok z obsahu zverejnených SMS-iek „elitných“ vyšetrovateľov známych ako čurillovci. To mi hlava neberie! Skonštatovala to právnička Judita Laššáková na sociálnej sieti a priložila aj obrázok s výsekom nechutnej... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik