Spojenie kresťanských Vianoc a LGBT? Pre Euroveu žiadny problém! (FOTO ako dôkaz)
02 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Nákupný ošiaľ v plnom prúde, obchody praskajú vo švíkoch. To už asi nebude platiť o nákupnom centre Eurovea. Vstúpi tam súdny človek po tom, čo nákupné centrum "vystrelilo" s vianočnou kampaňou? V nej totiž predstavili transrodovú modelku Charlotte a tvrdia, že práve na sviatok Božieho narodenia je dôležité, aby sme mali rešpekt voči LGBT. 

Kto je Charlotte?

Charlotte, pôvodne Juraj, je mladá transrodová žena. Pochádza zo Spišskej Novej Vsi, kde sa pre svoju identitu stretla aj so šikanou a nadávkami. Oporu však našla v rodičoch, a tak jej premena z muža na ženu jej/jemu/tomu príde zrejme úplne prirodzená.

„Ženskosť nepochádza iba z toho, ako vyzerá moje telo, ale z môjho vnútra,“ myslí si dvadsaťjedenročná Charlotte, ktorá úprimne hovorí aj o pláne podstúpiť operáciu pohlavných orgánov. Vysvetľuje tiež, že za jej otvorenosťou je aj snaha edukovať.

Eurovea a jej "brilantný" nápad

Zaujímavosťou je, ako plytko v kresťanskej krajine dokázala Eurovea spojiť sviatok Božieho narodenia práve s touto svojou kampaňou. Môžeme polemizovať o celej kresťanskej viere, môžeme polemizovať o dátume narodeníia Ježiša, ale v jednom majú katolíci i protestanti jasno. Muž je muž a žena je žena.

TERORISTICKÉ VRAŽDY! MUDr. Lipták PODÁVA TRESTNÉ OZNÁMENIE! Tomu NEUVERÍTE
Som presvedčený, že orgány OČTK budú mať vďaka môjmu trestnému oznámeniu rozviazané ruky a budú môcť uplatniť všetky nástroje trestného poriadku na obranu slovenského obyvateľstva pred páchaním ďalších teroristických vrážd a obranu našej krehkej... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Zariskovali!

"ČO SI NA VIANOCE ŽELÁTE VY? Vianoce sú obdobím želaní a splnených prianí a ani u nás to nebude inak. Okrem štedrej ponuky vianočných darčekov, bonusov a vianočnej výzdoby, ktoré sme si pre vás pripravili, má naša kampaň aj iný rozmer. Počas sviatkov lásky a spolupatričnosti sme sa rozhodli sústrediť na to, čo nás spája a nie na to, čo nás rozdeľuje. Želáme si, aby nielen na Vianoce vládla ľudskosť a vzájomné porozumenie. Tvárou našej vianočnej kampane je tak po prvýkrát transrodová modelka Charlotte Srnčík." Píše nákupné centrum na brehu Dunaja na svojom Facebooku.

Čo si želáte na Vianoce vy?

Ak ste si teda mysleli, že LGBT propaganda útočí len kdesi ďaleko za našimi hranicami, tak ako vidíte, je to bližšie, než ste si mysleli. A tak, ako sa v úvode príspevku nákupné centrum Eurovea pýta, "ČO SI NA VIANOCE ŽELÁTE VY", odpoveď je jednoznačná.

My si želáme, aby sa minimálne tí, čo o sebe tvrdia, že sú katolíci, dali na zdravý úsudok a verili v pravé hodnoty vianočných sviatkov, z pohľadu kresťanskej viery a kultúrnych hodnôt našich predkov.

Čo hovorí cirkev?

Boh a Cirkev učia, že človek „je stvorený ako muž alebo žena“ a že „nikto nie je transrodový. Cirkev neučí, že ľudia, ktorí prežívajú rodovú dysfóriu alebo zmätok, sú nemorálni alebo zlí. Škodlivé lekárske alebo chirurgické zákroky, to je cesta, ktorá je objektívne nesprávna a škodlivá na mnohých úrovniach. Cirkev chce takýchto ľudí viesť k pravde a uzdraveniu.

A tu by sme chceli podotknúť, že uzdraviť by sa mala v prvom rade po celých storočiach konečne cirkev.

Ako dopadne LGBTQI komunita v momente, keď si európske krajiny prevezmú moslimovia?
V posledných dňoch sú plné médiá noviniek, ktoré však mnohých z nás neprekvapia. V niekoľkých veľkých britských mestách je už beloch menšinou – a to vrátane Londýna, kde už belosi tvoria len niečo viac ako tretinu obyvateľov. A kto sú asi oni... Čítať ďalej
02 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik