Ako dopadne LGBTQI komunita v momente, keď si európske krajiny prevezmú moslimovia?
02 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

V posledných dňoch sú plné médiá noviniek, ktoré však mnohých z nás neprekvapia. V niekoľkých veľkých britských mestách je už beloch menšinou – a to vrátane Londýna, kde už belosi tvoria len niečo viac ako tretinu obyvateľov. A kto sú asi oni „nebieli“? Až na občasné hinduistické komunity ide v drvivej väčšine o moslimov.

Veľa podobné čísla uvádza aj stále viac francúzskych miest, ale začína ich doháňať aj Nemecko, Švédsko, Belgicko či Rakúsko. Tu treba zdôrazniť, že zatiaľ čo biele obyvateľstvo vymiera, to neeurópske naopak razantne pribúda. A to ako oveľa vyššou pôrodnosťou moslimiek, tak vďaka nekončiacej invázii, ktorá sa navyše v tomto roku stáva rekordnou.

Desivá predpoveď

Nech je to ako chce, tak logickou úvahou dospejeme k záveru, že súčasní mladí už celkom zrejme zažijú premenu ich krajiny na kalifát. To sa týka najmä krajín ako už spomínaná Veľká Británia, ale aj Francúzsko, Nemecko, Rakúsko, Švédsko alebo Belgicko.

Politika Bruselu teraz presadzuje ako islamizáciu Európy, tak LGBTQI propagandu. EÚ teraz dokonca organizuje semináre pre mladých na tému sveta „bez hraníc“, čím chce zabezpečiť, že nová generácia Európanov bude svojich budúcich vrahov vítať s nadšením a otvorenou náručou.

Rusko schválilo zákaz LGBT propagandy a zmenu pohlavia. V katolíckom Írsku majú opačný problém
Rada federácie na plenárnom zasadnutí v stredu 30. novembra jednomyseľne schválila zákon zakazujúci propagandu netradičných sexuálnych vzťahov, pedofíliu a informácie, ktoré by mohli vyvolať túžbu po zmene pohlavia. Zároveň ak sa vyberiete do... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Svitá nádej?

Aj keď sa už v niektorých krajinách mladí začínajú prebúdzať, tak stále sa ešte nájdu aj tie európske krajiny, kde je mládež patrične spracovaná LGBTQI aj promigračnou propagandou EÚ. Slniečkári sú v 95% prípadov stúpencami LGBTQI aj zástancami politiky otvorených hraníc, čo v prípade Európy znamená aj to, že podporujú islamizáciu. Teda tie isté osoby môžeme často vidieť v LGBTQI sprievodoch aj v demonštráciách s transparentmi „Utečenci vitajte.“ Takým prípadom je aj šéf Pirátov Bartoš, ktorý bol v minulosti videný ako v sprievodoch vítačov, tak aj v tých dúhových.

Väčšina LGBTQI navyše podporuje islamizáciu vlastnej krajiny tým, že volí také strany, ktoré do ich krajín dovážajú moslimov vo veľkom. Presne tých moslimov, pre ktorých je homosexualita a akákoľvek iná úchylka (okrem pedofílie) úplne neprijateľná.

Vítajú ich

Napríklad v Nemecku volia rôzni LGBTQI Zelené alebo socany, teda presne tie strany, ktoré krajinu islamizujú ešte rýchlejšie ako svojho času Merkelová. Teraz dokonca chystajú zákon, na základe ktorého dostane každý novo prichádzajúci už po troch rokoch pobytu občianstva.

Je to teda asi to isté, ako keby myši zámerne lákali do svojej blízkosti mačky a potom by sa im ešte samy ponúkli. Avšak myši nie sú tak hlúpe ako väčšina LGBTQI.

Nerozmýšľajú múdro

Ak by mali „dúhoví“ vítači IQ aspoň na úrovni hojdacieho koňa, tak by sa namiesto vítania moslimov pridali do radov odporcov islamizácie.

Lenže práve toto úplne zvrátené konanie (rovnako zvrátené ako všetkých 112 pohlaví) je len ukážkou toho, ako spoločnosť zhĺpla a degradovala.

Idióciu slniečkárov a značné časti tzv. LGBTQ trefne vykresľuje toto video, ktoré vám zároveň ukáže, ako dopadnú LGBTQI v európskych krajinách, až v nich bude nastolené právo šaría:

Video nájdete TU.

Čaputová pozvala holandskú kráľovskú rodinu. Vraj nás spájajú rovnaké hodnoty. A aké pani prezidentka, LGBT?
Na pozvanie prezidentky Zuzany Čaputovej pricestuje na oficiálnu návštevu Slovenska holandský kráľ Viliam Alexander a kráľovná Maxima. Návšteva sa uskutoční v dňoch 7. až 9. marca 2023. Tvrdí, že nás spájajú spoločné hodnoty a priority, v akej... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Pozn. red.: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik