Zadržali Haščáka, ODKAZ MAL VYSLAŤ ROMAN MIKULEC, služobníček Hamran vyťahuje strašné bomby
01 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

NAKA obvinila Haščáka, Bubeníkovú a ďalších za kauzu Gorila. Medzi obvinenými z nejakého čudného dôvodu chýba Mikloš a Dzurinda. A dokonca tam nefiguruje ani Krajniak? Čím to je?

Pýta sa poslanec NR SR, Ľuboš Blaha (SMER - SD) a na sociálnej sieti Telegram prináša v niekoľkých bodoch vysvetlenie. Ako to Blaha vidí?

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie siedmim ľuďom minulý týždeň v stredu. Jaroslava Haščáka, Jiřiho Malchárka, Annu Bubeníkovu a ďalších dvoch mužov obvinili zo založenia zosnovania a podporovania zločineckej skupiny. Šéf Penty čelí tiež obvineniu pre obzvlášť závažný zločin legalizácie príjmu z trestnej činnosti, informuje Startitup!

"Jíří Malchárek a Anna Bubeníková sú okrem založenia zločineckej skupiny stíhaní aj pre pokračovací obzvlášť závažný zločin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku a pre obzvlášť závažný zločin legalizácie príjmu z trestnej činnosti," dodávajú v krátkej správe.

AKTUÁLNE! NAKA obvinila Jaroslava Haščáka a ďalších!
Podľa informácií, ktoré zverejnila stránka Startitup vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil celkovo 7 ľudí! Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie siedmim ľuďom minulý týždeň v stredu. Jaroslava Haščáka, Jiřiho... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

"Dnes o 11-tej sa má hlasovať o Mikulcovi. Vyzerá to, že ho chcú zarezať aj viacerí poslanci Sme rodiny - za to, ako zbabral migračnú krízu. A TAK MIKULEC VYSIELA ODKAZ!" Myslí si Ľuboš Blaha, poslanec SMER - SD

"Zrovna dnes ráno vyšla správa, že NAKA vzniesla obvinenie v kauze Gorila, v ktorej je Krajniak zo Sme rodiny namočený až po uši. Taký malý priateľský odkaz od Matoviča pre Sme rodinu. Ak dnes nezahlasujú za Mikulca, medzi obvinenými môže pribudnúť aj Krajniak, či nie?" Pýta sa Blaha.

"Krajniak bol v čase Gorily jeden z kľúčových členov prezídia Fondu národného majetku, cez ktorý Dzurindova druhá vláda robila monštruózne kšefty storočia. Ale samozrejme, Dzurinda a Mikloš, ako dva hlavné symboly Gorily, sú chránenou zverou. Pretože slúžili Američanom a tak na nich nikto nemôže siahnuť," vysvetľuje Blaha.

"Krajniaka chráni Matovič. S Mikulcom a Hamranom. Dokým bude Sme rodina poslúchať. Aké jednoduché. Keď vládna kríza prehrmí, obvinenie sa stiahne. Tak ako prepustili Haščáka prvýkrát, tak to zase zametú pod koberec aj druhýkrát," myslí si Blaha.

Fenomenálne a depresívne číslo! OSN žiada rekordnú sumu na humanitárnu pomoc v roku 2023
Organizácia Spojených národov požiadala o rekordnú sumu 51,5 miliardy dolárov na humanitárnu pomoc na budúci rok. Pre množstvo ozbrojených konfliktov vrátane vojny na Ukrajine, klimatickú zmenu a pandémiu covidu čelí kríze čoraz viac ľudí a... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Je to len šou. A ešte aj dôjdu s prosíkom o odpustenie - ako naposledy Dostál

Podľa Blahu potrebujú len politicky prekryť ten neuveriteľný trapas, že dva roky rozbesneným kaviarňam sľubujú, že zavrú Roberta Fica a bum, rozpadlo sa im to celé ako domček z karát.

"A tak teraz ich služobníček Hamran vyťahuje akože strašné bomby. Včera vyšetrovanie Vietnamca, dnes obvinenie Haščáka. Sú to len marketingové bubliny. Spľasnú veľmi rýchlo," dodáva Blaha.

Vietnamec už bol dávno podľa Blahu vyšetrený! " To len Hamran na pokyn Matoviča potrebuje napínať svaly a hrať sa na tvrďáka. Aby akože verejnosti podhadzoval, aká je táto vláda spravodlivá," vysvetľuje.

"Ostáva len čakať, kedy sa Makó zázračne rozpamätá, že Vietnamca uniesol Putin s Ficom a Kaliňákom. Veď takto to dnes na Slovensku chodí, keď sa zastrašuje opozícia," dodáva.

Z VÝZVY liberálnej speváčky Nvotovej ODPADNETE!
Speváčka Dorota Nvotová nedávno vyzývala k začatiu systematického, poriadného, ešte väčšieho sebanasie.raniu a o pár hodín neskôr sa presunula o level vyššie. Z jej výzvy odpadnete! K naplneniu potrebuje TOTO: dobrovoľníkov, peniaze, účasť a... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

S Gorilou je to to isté

"Mafiánsky odkaz Krajniakovi - nič iné. Zase bude komando kukláčov čakať na výťah dakde v sídle Penty a zase z toho vyjdú ako úplní ťuťmáci. Lebo taký je plán. Miklošove a Dzurindove gorilie svinstvá sa nikdy nesmú dostať na verejnosť. Nezabúdajme - Mikloš je Čaputovej poradca. Ambasáda zariadi beztrestnosť, don´t worrym" píše Blaha

"O 11-tej sa uvidí, či Mikulcovo vydieranie Sme rodiny zafungovalo alebo nie. Už teraz je však jasné jedno: Matovičova mafia stratila všetky zábrany. Ideme do finále..." zdôrazňuje Blaha.

LEKÁRI POSTUPNE ŠTAHUJÚ VÝPOVEDE! Zoznam nemocníc, ktoré pokračujú v štandardnom režime
V Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) takmer všetci lekári stiahli svoje výpovede. Nemocnica preto pokračuje v štandardnom režime a bude poskytovať zdravotnú starostlivosť v plnom rozsahu. Lekári z nemocníc v Žilinskom samosprávnom kraji (ŽSK)... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik