Z VÝZVY liberálnej speváčky Nvotovej ODPADNETE!
01 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Speváčka Dorota Nvotová nedávno vyzývala k začatiu systematického, poriadného, ešte väčšieho sebanasie.raniu a o pár hodín neskôr sa presunula o level vyššie. Z jej výzvy odpadnete! K naplneniu potrebuje TOTO: dobrovoľníkov, peniaze, účasť a zanietenie.

"Teraz je čas zastaviť 363" vyzýva na sociálnej sieti Dorota Nvotová!

"Ak to neurobíme teraz, keď tento sporný zákon využili Fico a Kaliňák - strojcovia a predstavitelia tej najhnusnejšej politiky posledných rokov, už sa tak nestane nikdy," komentuje rozhodnutie GP SR speváčka Nvotová.

Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie šéfa Smeru-SD Roberta Fica a ďalšej trojice osôb z kauzy Súmrak. Dôvodom sú zistené porušenia ustanovení Trestného poriadku. V utorok o tom informoval generálny prokurátor SR Maroš Žilinka.

O návrhoch obvinených rozhodoval prvý námestník generálneho prokurátora Jozef Kandera v mene generálneho prokurátora. Žilinka priblížil, že prvý námestník zrušil obvinenia štvorice obvinených, tiež uznesenie o začatí trestného stíhania pre trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v apríli v rámci kauzy Súmrak obvinil expremiéra Roberta Fica a bývalého ministra vnútra Roberta Kaliňáka (obaja Smer-SD) zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa, ako aj z opakovaného zločinu ohrozenia obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva. V prípade pôvodne obvinili aj nitrianskeho podnikateľa Norberta B. a policajného exprezidenta Tibora G.

MIMORIADNE! Generálna prokuratúra zrušila obvinenie R. Fica a ďalších z kauzy Súmrak
Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie šéfa Smeru-SD Roberta Fica a ďalšej trojice osôb z kauzy Súmrak. Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie šéfa Smeru-SD Roberta Fica a ďalšej trojice osôb z kauzy Súmrak. Dôvodom sú zistené... Čítať ďalej
29 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

"Spojme sa, ľudia. Poďme na to. S tímom Dokončime to a ďalšími združeniami, právnikmi, platformami, nadáciami, ktorých názvy zverejníme čoskoro, momentálne makáme na tom, aby bol budúci týždeň protest. Budeme potrebovať dobrovoľníkov, peniaze, vašu účasť a zanietenie," dodáva speváčka Nvotová!

"Spájať sa znamená odhodiť všetko, čo neslúži účelu. Nerýpme sa v tom, kto za to môže, kto koho volil a prečo, to všetko je história, ktorá nás len delí. Nedávajme do spoločného plácku stranícke rozbušky. Nedeľme sa. Spojme sa," motivuje Nvotová.

"Nechceme len kričať. Chceme naozaj dosiahnuť zmenu," konštatuje v závere príspevku s tým, že nekonkretizuje akú zmenu má presne na mysli. 

"Viem, že ste to už videli. Ale teraz si to ešte raz pustite. A každý deň znova. Až kým sa nestretneme na námestí," píše speváčka vo svojom krátkom revolučnom statuse.

O samonasieraní to dala takto...

" Musíme sa takto samonasierať, inak ich nedáme dole… chatárov," povzbudila Nvotová všetkých Slovákov, ktorí ešte nie sú dostatočne nas.atí k akcii. A pridala "samonasie.acie" video.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR34lgVLvuJe-ZcUKxGf9DUGefNq2J1u6nBgarC7htCp76XSWDCE_K1XScQ&v=qOpmWMFP1bQ&feature=youtu.be

Redakcia HD je len teraz zvedavá, ako budú kompetentné úrady riešiť toto očividné šírenie nenávisti na sociálnej sieti. Takže o tomto je ten liberalizmus?

LIBERÁLKA NVOTOVÁ má pre ľudí návod ako dať niekoho "DOLE": Musíte sa SAMONASIE.AŤ! Čo na to NBÚ?
Tak to sme dopadli! Speváčka a studnica naozaj hlbokých myšlienok Dorota Nvotová odporúča slovenskej, už teraz veľmi polarizovanej spoločnosti, ako dať niekoho "DOLE". Nestačí, že nemáte za čo platiť plyn, elektriku, benzín... Podľa Nvotovej by sme... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik