DRSNÝ ODKAZ pre Eduarda Hegera!
01 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Eduard Heger (OĽaNO), premiér SR uviedol, že nerozumie SAS. Kritizuje opozičnú SaS, ktorá podá do Národnej rady (NR) SR návrh na vyslovenie nedôvery vláde. Mladí SaS-kári majú pre premiéra Eduarda Hegera drsný odkaz!

Opozičná SaS podá do Národnej rady (NR) SR návrh na vyslovenie nedôvery vláde, vyzbierala podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze. Informovali o tom predstavitelia strany na štvrtkovej tlačovej konferencii.

Šéf liberálov Richard Sulík vyhlásil, že vláda nedokáže riešiť problémy ľudí a že prestala bojovať proti mafii a korupcii.

"Koalícia dávno prestal bojovať proti mafii a proti korupcii. Toto vidí každý. Ak by sme teraz neurobili nič, v riadnych voľbách, o 15 mesiacov, sa práve Robert Fico (Smer-SD) vráti tak, že možno tie voľby vyhrá, lebo jeho najväčším podporovateľom je Igor Matovič (OĽANO). Toto je fakt, preto musíme niečo spraviť," povedal Sulík. Či už predčasné voľby, úradnícka vláda alebo iná nová koalícia 76 poslancov bude podľa jeho slov lepšie riešenia než súčasná vláda.

SaS má toho dosť! Richard Sulík oznámil, čo urobia!
Opozičná SaS podá do Národnej rady (NR) SR návrh na vyslovenie nedôvery vláde, vyzbierala podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze. Informovali o tom predstavitelia strany na štvrtkovej tlačovej konferencii. Šéf liberálov Richard Sulík vyhlásil,... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Strana SaS sa spojila s Hlasom s cieľom položiť demokratickú a antikorupčnú vládu, myslí si Eduard Heger.

Heger tvrdí, že namiesto toho, aby sa demokratické sily spájali, si strana SaS vybrala za partnera politické potomstvo Roberta Fica, ktoré sa pri ňom naučilo klamať, zavádzať, kradnúť, pomáhať „našim ľuďom“ a žiť vysoko nadštandardne oproti priznaným príjmom.

Peter Pellegrini je podľa Hegera dvojča Roberta Fica a jeho úmysly nie sú posunúť Slovensko dopredu, ale pozametať kauzy pod koberec a užívať si luxus.

"Myslel som si, že so stranou SaS sme stále na jednej lodi aspoň čo sa týka otázok hodnôt. Dnešok ma preto obzvlášť ľudsky sklamal," uvádza Heger.

Radačovský ostro: Že sa Kiska nehanbí!
Exprezident Kiska bol z vlastnej vôle na čele mafiánskeho štátu! Europoslanec a exsudca Miroslav Radačovský vo svojom statuse reaguje na rozhovor, ktorý poskytol nedávno Andrej Kiska. "V krátkej správe Denníka N zo dňa 29.11.2022 som si prečítal... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

"Už za našej spoločnej vlády sa nám podarili mnohé úspechy. Reformy, systémové zmeny a očista rezortov od korupčných chápadiel boli našim spoločným víťazstvom. Vždy som sa k vám ako predseda vlády, ale aj váš priateľ, správal korektne a povzbudzoval vás k tomu, aby sme vybudovali lepšie Slovensko. Bojoval som s vami za súdnu mapu či reformu vysokých škôl. Neváhal som ísť medzi poslancov a presviedčal ich, že ste pripravili kvalitné materiály, ktoré musíme presadiť. Lebo som nás vnímal ako jeden tím," uvádza ďalej Heger.

Heger si vyprosí TO, čo SaS uviedla a dodáva, že práve SaS opustila občanov odchodom z koalície, keď sa na nás valila energetická kríza v plnej sile.

"My sme priniesli opatrenia a finančné stimuly. Na žiadnu skupinu sme pri poskytovaní pomoci nezabudli. Celé leto ste podsúvali klamstvá, že budeme vládnuť s fašistami. A paradoxne ste to opäť vy, kto chce odvolať demokratickú vládu s korupčníkmi a extrémistami," vysvetľuje Heger.

"Nerozumiem vám. Napriek tomu, že chcete odvolať moju vládu, tak som dnes počul z vašich úst len jedno meno, a tým je Igor Matovič. Tak sa pýtam. O kom toto odvolávanie znova je? Pretože v časoch, keď občania potrebujú zodpovednú vládu, ktorá im podá pomocnú ruku, tak cítim znova len zranené ego, ktoré potrebuje kopať," uvádza Heger.

Americký prezident sa stretol s mimozemšťanmi
Tajná dohoda medzi Eisenhowerom a mimozemšťanmi. Podľa svedectiev informátorov, sa v roku 1954 americký prezident Eisenhower stretol s dvoma mimozemskými rasami. Na prvom stretnutí nedošlo k dohode, ale na druhom bola podpísaná dohoda... Podľa... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Milan Laca

Na Hegerove slová reagujú drsne Mladí Sas-kári v komentári

-Nedokázali ste si upratať Matoviča, nedokázali ste si upratať Kollára.

-Vládnete za pomoci extrémistov, pomocou paragrafu 363 držíte v suchu gaunerov.

-Váš rozpočet zadĺži aj deti našich detí, stále novými daňami zdierate slušných ľudí viac ako Fico.

-Robíte hanbu v EÚ, robíte hanbu doma. Šírite nenávisť a rozdeľujete spoločnosť ako nikto nikdy predtým.

-Prečo preboha chcete pokračovať? Toto vaše trápne hrajkanie sa na “štátnikov” už konečne musí skončiť.

Slovensko má na viac !

Zlomí platforma OĽaNO krk Igorovi Matovičovi?
Schválenie zákona roka o štátnom rozpočte je ešte vo hviezdach. Menšinovej koalícii v Národnej rade chýbajú štyria-piati poslanci. Nakoniec nemusí stačiť ani „presvedčiť“ opozičných poslancov z extrémistických kruhov. Poslušnosť totiž vypovedala... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik