Radačovský ostro: Že sa Kiska nehanbí!
01 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

Exprezident Kiska bol z vlastnej vôle na čele mafiánskeho štátu! Europoslanec a exsudca Miroslav Radačovský vo svojom statuse reaguje na rozhovor, ktorý poskytol nedávno Andrej Kiska.

"V krátkej správe Denníka N zo dňa 29.11.2022 som si prečítal vyjadrenie exprezidenta Kisku, v ktorom tvrdí, že Fico a Kaliňák patria do väzenia a ďalej dodáva, že každý rozumný človek dnes vidí, že v tom čase sme boli mafiánsky štát a vládla nám mafia," zhrnul výroky exprezidenta Radačovský do jednej vety.

Pre Radačovského je ťažko pochopiteľné, prečo za takejto situácie exprezident bol a zotrval na čele takéhoto mafiánskeho štátu, požíval výhody z funkcie prezidenta mu plynúce a požíva ich dodnes!

"Pokiaľ by si bol zobral k srdcu moje odporúčanie po vyhlásení rozsudku v r. 2018 v súvislosti s neoprávneným prisvojením si pozemkov pod Tatrami a odišiel by z politického života, tak dnes by mohol byť dokonca slávny a nemohli by sme konštatovať, že bol prezidentom mafiánskeho štátu," upozorňuje politik.

Vysvetľuje, že vtedy povedal, že Kiska by mal odísť z politiky do zahraničia aspoň na 5 rokov, tam, kde sa dobre cíti, najlepšie do USA alebo Izraela. Pričom dodal, že to neznamená, že si neváži izraelský národ alebo americký ľud. "Je pre mňa nepochopiteľné, prečo dobre mienenú radu nerešpektoval, prečo sa dokonca urazil a urazili sa aj jeho priaznivci," dodáva Radačovský.

"Možno som spomenul zlé štáty. Mohol som mu odporučiť napr. Rusko alebo Ukrajinu. Avšak ani takýmto odporúčaním by som nechcel tvrdiť, že si nevážim ruský alebo ukrajinský národ," uzavrel europoslanec.

Vyšetrovateľka tímu Gorila obvinila Jaroslava H. a ďalších ľudí
Vyšetrovateľka špecializovaného tímu Gorila obvinila finančníka Jaroslava H. a ďalších štyroch ľudí zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny. Jaroslav H. je obvinený aj z obzvlášť závažného zločinu legalizácie príjmu z trestnej... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik