Ďalší VYHADZOV v RTVS! Po 14. rokoch končí STÁLICA zábavy
30 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Pod vedením novozvoleného riaditeľa RTVS Ľuboša Machaja, dochádza v RTVS k veľkým a vážnym zmenám. Tentokrát končí takpovediac "stálica" zábavného programu, za ktorú už je náhrada. Tá príde aj s novým programom! Konečné slovo ale vraj budú mať diváci, platcovia koncesionárskych poplatkov.

Andrej Bičan a jeho zábavná relácia "5 proti 5" končí po 14. rokoch končí!

Rozhodnúť o tom podľa portálu Topky mal generálny riaditeľ Ľuboš Machaj, ktorý sa postaral o poriadnu očistu potom, ako bol do funkcie zvolený.

„Áno, naposledy sme nakrúcali nové diely v máji tohto roka. Aktuálne sa vysielajú reprízy. Nové časti nenakrúcame. Od budúceho roka sa teda nové diely 5 proti 5 na obrazovke neobjavia,“ potvrdil moderátor Bičan pre denník Šarm. 

Facebook: Juraj ŠOKO Tabaček, Steel Shoes & Boots | Juraj "ŠOKO! Tabáček, Andrej Bičan

Ťažké srdce, ako píšu Topky, nemá a ako správny profesionál drží novej relácii s novým moderátorom palce.

RTVS od januára má v pláne vysielať novú zábavnú reláciu "Traf to". Moderovať ju bude herec a zabávač Juraj Tabáček, známy pod prezývkou Šoko.

DRÁČIK vláde ostro a úderne: Ako sme sa na TOTO pripravili?
Banery na hlavnej stránke internetového obchodu s hračkami spoločenskú hladinu rozvírili už niekoľkokrát. Aktuálne slovenský predajca hračiek Dráčik pre svoj baner zvolil seriózne, no až mrazivo realistické zhrnutie súčasného diania. Na aktuálnej... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik