Andrej Stančík sa vyznal! Príšerne ľutuje jednu vec!
29 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie šéfa Smeru-SD Roberta Fica a ďalšej trojice osôb z kauzy Súmrak. Andrej Stančík, štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky má ťažký a čierny deň a príšerne ľutuje jednu vec.

Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie šéfa Smeru-SD Roberta Fica a ďalšej trojice osôb z kauzy Súmrak. Dôvodom sú zistené porušenia ustanovení Trestného poriadku. V utorok o tom informoval generálny prokurátor SR Maroš Žilinka.

O návrhoch obvinených rozhodoval prvý námestník generálneho prokurátora Jozef Kandera v mene generálneho prokurátora. Žilinka priblížil, že prvý námestník zrušil obvinenia štvorice obvinených, tiež uznesenie o začatí trestného stíhania pre trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v apríli v rámci kauzy Súmrak obvinil expremiéra Roberta Fica a bývalého ministra vnútra Roberta Kaliňáka (obaja Smer-SD) zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa, ako aj z opakovaného zločinu ohrozenia obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva. V prípade pôvodne obvinili aj nitrianskeho podnikateľa Norberta B. a policajného exprezidenta Tibora G.

MIMORIADNE! Generálna prokuratúra zrušila obvinenie R. Fica a ďalších z kauzy Súmrak
Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie šéfa Smeru-SD Roberta Fica a ďalšej trojice osôb z kauzy Súmrak. Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie šéfa Smeru-SD Roberta Fica a ďalšej trojice osôb z kauzy Súmrak. Dôvodom sú zistené... Čítať ďalej
29 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Podľa Andreja Stančíka,štátneho tajomníka Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky dnes Slovensko ťažký a čierny deň.

"Neupadajme ale do zúfalstva, to je istá cesta k prehre. Nevzdávajme sa a nestrácajme nádej. Čestných policajtov, prokurátorov a sudcov je na Slovensku stále veľa a potrebujú dnes cítiť našu podporu!" Uviedol Stančík na sociálnej sieti.

Ľutujem voľbu GP? Kladie si Stančík otázku v komentároch

"Každý deň. Bol som ale na vypočúvaní, odporúčalo ho aj neziskovky, ktorým som dôveroval. Hodnotiť voľbu optikou dneška je ľahké. Naopak, kritizovaní sme boli mimoparlamentnými stranami, ako aj neziskovami za voľbu Daniela Lipšica. Čas ukázal, že to malo byť presne naopak," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Možný koniec Zelenského?
Americký plukovník McGregor: Zelenskyj sa môže stať obeťou ukrajinských nacionalistov. Patová situácia ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského ho skôr či neskôr privedie buď k vojenskej porážke, alebo k vážnym ústupkom voči Moskve.... Čítať ďalej
29 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik