Rozplakal sa! Matovič sa nervovo zrútil v živom vysielaní (VIDEO)
28 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Ako zmyslov zbavený! Igor Matovič predviedol v diskusnej relácii niečo, čo nikto nečakal. Jeho krik sa zmenil na plač. Táto prudká zmena nálady môže mať svoje vysvetlenie. DOBRÉ VŠAK NIE JE!

Bývalý premiér a aktuálne minister financií Igor Matovič sa rokovania s lekármi viac nezúčastnil, pretože oznámil, že je na PN. V relácii O 5 minút 12 si minister financií spomenul na svojho otca, ktorý bojoval s ťažkou chorobou. Vtedy mu lekár povedal to, čo si zapamätá navždy. Ťažký životný zápas minister pravdepodobne stále nerozdychal.

VIDEO

Zvláštnosťou je prudká zmena nálady

Podľa internetového portálu, bežné zmeny nálad sú u rôznych ľudí často úplne prirodzené. Raz sa skrátka cítime lepšie, no rovnako nie je ničím výnimočným, ak z času na čas príde horšie obdobie, kedy je i naša nálada na tom horšie.

A teraz POZOR!

Časté alebo prudké zmeny nálad však môžu mať aj mnoho vážnejších príčin. Neraz sú napríklad príznakom nejakého duševného ochorenia. Medzi ne môžeme zaradiť aj takzvanú mániodepresívnu psychózu, pre ktorú je charakteristické, že jedinec prechádza určitými fázami, ktoré sú charakteristické inými náladami alebo konaním a správaním.

Blaha ZOSTRA: Kovačič z Markízy si ZASLÚŽI PREFACKAŤ! Zajtra čakajte o ňom KOMPROMITUJÚCE INFO! Už si NEŠKRTNE
Tak toto si nemôžete nechať ujsť! Zajtra prídem so zásadnými informáciami o redaktorovi Markízy Michalovi Kovačičovi, ktoré ho diskvalifikujú z ďalšieho pôsobenia vo verejnom živote, informoval na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik