Čína dobyje Sibír a pôjde ďalej!
28 | 11 | 2022 I Milan Laca

Čína dobyje Sibír a pôjde ďalej, je strašidelné žiť až do týchto čias.“ Predpovede svätého Serafíma z Vyritského o budúcnosti Ruska.

Serafim Vyritský predpovedal budúcnosť Ruska.  Vlastným menom Vasilij Muravjov sa narodil v roku 1866. Po strate otca bol  v mladom veku nútený starať sa o rodinu. Odišiel do Petrohradu a stal sa poslíkom v jednom z obchodov v Gostinnom Dvore. Takmer všetky peniaze posielal svojej rodine. Potom si otvoril obchod s kožušinami. O niekoľko rokov neskôr sa budúci mních stal jedným z najväčších predajcov tohto tovaru  v meste. Vasilijova rodina nič nepotrebovala, na všetko bolo dosť peňazí, no nikoho z rodiny ani nenapadlo minúť ich na svetské statky. Darovali peniaze kláštorom, prestierali  veľké stoly a pozývali chudobných, aby s nimi stolovali. V roku 1920 Muravjov, ktorý si uvedomil, že doba sa dramaticky zmenila, zložil  mníšske sľuby a rozdal všetok majetok kostolom a katedrálam. V polovici 20. rokov sa stal známym pod menom Serafim Vyritský. Bol známy tým, že dokázal vyliečiť takmer akúkoľvek chorobu. Naučil sa aj predpovedať budúcnosť.

TOTO MUSÍTE VIDIEŤ! Rasputinove hrozivé predpovede (VIDEO)
„Málo ľudí a málo vecí prežije“. Šesť desivých Rasputinových proroctiev o udalostiach z rokov 2022 a 2023. Rasputin je možno najzáhadnejšou postavou v dejinách Ruska, fenoménom, ktorý doteraz nebol jednoznačne vysvetlený. Mnohí veria, že mal... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Milan Laca

Proroctvá

Jedným z  jeho splnených proroctiev bol začiatok Veľkej vlasteneckej vojny  a víťazstvo ruských zbraní v nej. Okrem toho predpovedal oživenie pravoslávia v Rusku, výstavbu veľkého počtu nových chrámov, ale zároveň morálny úpadok spoločnosti, najmä mládeže, pre ktorú sú také pojmy ako peniaze, žiadostivosť atď. nadovšetko.

Budúcnosť

Predpovedal: „Mnoho krajín zdvihne zbrane proti Rusku, ale ono sa postaví na odpor, pretože stratilo väčšinu svojich území. Vojna, o ktorej Sväté písmo prorokuje a proroci ju predpovedajú, spôsobí zjednotenie ľudstva a zvolenie jedinej vlády - to bude predvečer vlády Antikrista.

Nástup Číny 

Mních tiež predpovedal rast čínskej moci a ďalšiu konfrontáciu s ňou. „Ďaleký východ ovládnu Japonci a Sibír Číňania. Začnú sa sťahovať do Ruska, zachvátia Rusov a nakoniec prefíkanosťou a podvodom zaberú územie Sibíri až po Ural. Potom Čína bude chcieť ísť ďalej, ale Západ to nedovolí. Mních zdôraznil, že len čo sa ľudia vrátia k svojej pôvodnej viere a uvedomia si svoje hriechy, ruská zem opäť získa svoju veľkosť a stane sa centrom svetovej duchovnosti.

Zvláštne predpovede sovietskeho astrológa
"Japonsko sa ponorí pod vodu a svet čaká na tretiu svetovú vojnu." Čo predpovedal Rusku a celému svetu sovietsky astrológ Sergej Vronskij. Nostradamus, slepá Vanga, Messing - tieto mená sú dávno známe. Ich predpovede sa z roka na rok čítajú a sú... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik