Začíname byť NESVOJPRÁVNY štát? Vzdušný priestor, zdravotníctvo...čo ešte dáme na starosť susedným štátom? (VIDEO)
25 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Vďaka Matovič! Po vzdušnom priestore odovzdáme do rúk okolitých štátov už aj zdravotnú starostlivosť pre našich občanov! Týmito nie príliš povzbudivými slovami začal svoj status na sociálnej sieti politológ a podpredseda Mladých sociálnych demokratov (MSD) Igor Melicher. Na predražené testy, lotérie, očkovacie bonusy bolo, ale už nie je na lekárov?

Minister všetkého

Len psychicky chorý človek si osebe myslí, že je najväčší hrdina a spasiteľ ľudu. Niečo podobné v dnešných dňoch podľa Melichera predvádza Igor Matovič, ktorý sa z úplne nepochopiteľného dôvodu stal vyjednávačom medzi vládou a lekármi v otázkach krízy odchodu lekárov.

V čom nám bude okolie musieť pomáhať najbližšie?

"Nepomáha a neradí mu žiadny iný minister. S Lengvarským má Matovič mizerné vzťahy a sám Heger radšej zdrhol do zahraničia, než aby sa tomu zúfalstvu prizeral. Vo štvrtok nám dokonca prišla zo zahraničia správa, že Heger žiada okolité štáty V4, aby nám pomohli, ak slovenské zdravotníctvo kľakne," krúti hlavou sociálny demokrat.

Melicher tvrdí, že lekári chceli od vlády niekoľko primeraných ústupkov, aby stiahli svoje výpovede. Väčšinu si po tvrdých bojoch predrokovali, až nakoniec stroskotali na 40 miliónoch eur, ktoré Matovič odmietol lekárom z rozpočtu uvoľniť.

Matovič DOSTAL FACKU! Je to idiot a psychiatrický pacient, ktorý sa rozhodol merať si s lekármi piňdúrov, tvrdí Fico.
Heger dnes na stretnutí s premiérmi ČR, Poľska a Maďarska požiadal o pomoc pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti občanom SR Hanbím sa ako pes. Čo sme my preboha Urundi Burundi? Alebo krajinu zachvátila vojna, či prírodná katastrofa... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Vyhodené milióny na Matovičove ATÓMOFKY

"Pri tom tu máme obrovské účty za predražené testy, desiatky až stovky miliónov eur za očkovací bonus a lotériu a potom tu ešte máme plánovaný nákup vojenskej techniky za viac ako 1 miliardu eur," upozorňuje opozičný politik.

Ale, samozrejme, na lekárov sa nenájde 40 miliónov eur, konštatuje Melicher. Oľaňácka vláda radšej uvrhne Slovensko do situácie, kedy nebudú mať občania dostupnú zdravotnú starostlivosť, než aby sa dohodla na rozumnej dohode s lekárskymi odbormi, myslí si.

EGO, ktoré nemá konkurenciu

"Tu nejde o nič viac, len o nevyspelosť, ješitnosť a obrovské ego Igora Matoviča. Na lepšiu ilustráciu ponúkam vyjadrenie lekára, ktorý je situáciou priamo zasiahnutý a vidí ju takpovediac "z prvej ruky"," uzavrel status Melicher a priložil veľavravné video.

MO SR: Požiadavku na možnú výpomoc zahraničných vojenských lekárov nedostalo
Ministerstvo zdravotníctva sa zatiaľ na rezort obrany neobrátilo s požiadavkou možnej výpomoci zahraničných vojenských lekárov pre hromadné výpovede v nemocniciach. "Vzhľadom na to o eventualite nasadenia zahraničných vojenských lekárov nateraz... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik