Matovič DOSTAL FACKU! Je to idiot a psychiatrický pacient, ktorý sa rozhodol merať si s lekármi piňdúrov, tvrdí Fico.
24 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Heger dnes na stretnutí s premiérmi ČR, Poľska a Maďarska požiadal o pomoc pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti občanom SR

Hanbím sa ako pes. Čo sme my preboha Urundi Burundi? Alebo krajinu zachvátila vojna, či prírodná katastrofa nezvládnuteľných rozmerov? Nie, my sme krajina v mieri, ktorá má nemocnice, lekárov aj peniaze. Toto všetko je nám málo platné, pretože máme vo vláde idiotov a magorov.

Nebudem hodnotiť obsah sporu lekárov a vlády. Keby išlo o peniaze, chápal by som ho. Ale o peniaze nejde, lebo tých má vláda koľko chce a v roku 2023 chce minúť neuveriteľných 35 mld. euro, čo je dvakrát viac, ako sme my mali k dispozícii v roku 2019.

Ide o to, že jeden idiot, psychiatrický pacient Matovič sa rozhodol merať si s lekármi piňdúrov. Ide o toho istého magora, po ktorom nám zostalo 30 tisíc mŕtvych na Covid a ktorý dnes absolútne ignoruje fakt, že po prvom decembri sa naši občania nemusia dostať ani k urgentnej zdravotníckej starostlivosti. Matovičovi je to jedno, lebo o tom, ako navštevuje psychiatrov v zahraničí sa už na Slovensku hovoria legendy.

Druhý idiot Heger, namiesto toho, aby kopal Matoviča do zadku až do Trnavy, dnes v Košiciach vyplakával a prosil susedné štáty o zdravotnícku almužnu. Hanba na sto rokov. Heger nie je schopný svojmu ministrovi ani len naznačiť, aby sa umravnil a zabezpečil, že 1. decembra neodíde z práce masa lekárov a zdravotníckych pracovníkov. On Matoviča svojím prosíkaním na V4 naopak podporil a odkázal mu, Igor, len tak ďalej a smelo urážaj zdravotníkov, veď človek, ktorý si v Trenčína zlomí nohu, ľahko zájde na Moravu a tam mu pomôžu.

Tretí idiot – minister zdravotníctva Lengvarský pôsobí ako ulízaný miništrant, ktorý sa všetkému prizerá. Keby mal trochu úcty k sebe samému, keď ju nemá k pacientom, hodil by Hegerovi funkciu ministra do tváre a s akým takým rešpektom by odišiel a postavil sa na stranu lekárov.

Vážení priatelia, týmto idiotom nie je nič sväté. Ani zdravie ľudí. Snažili sme sa veci pomôcť a v parlamente sme presadili uznesenie, ktoré doslova žiada vládu, aby zdravotnícku krízu ukončila. Nepomohlo. S hlúposťou a úchylkou Matoviča a Hegera sa nedá bojovať štandardnými zbraňami. Ich treba surovo vyhnať. A začať musíme 21. januára.

Magori a idioti vo vláde, prestaňte nás traumatizovať, máte všetky prostriedky na vyriešenie krízy. Ak to nechcete, zbaľte sa a vypadnite. Ak tak neurobíte, Váš odchod bude o to trpkejší.

Minister financií Igor Matovič škodí celej situácii, tvrdí šéf LOZ Visolajský
Lekárski odborári vyzývajú politikov, aby upokojili situáciu v zdravotníctve a prišli k rokovaciemu stolu. Na žiadnych nových požiadavkách netrvajú. Vo štvrtok to uviedol šéf Lekárskeho odborového združenia (LOZ) Peter Visolajský. Minister... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik