COVIDOVÝ TRESTNÝ TRIBUNÁL! PETÍCIA na zahájenie trestného stíhania politikov za COVIDOVÉ ZLOČINY! (VIDEO)
26 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

PETÍCIA Generálnemu prokurátorovi SR na zahájenie trestného stíhania politikov a štátnych úradníkov za covidové zločiny. ZLOČINY páchané na deťoch, na starých, na všetkých občanoch Slovenskej republiky, aj tých, ktorí si to neuvedomovali…

Dňa 25.11.2022 začala podpisová PETÍCIA I. na zahájenie trestnej zodpovednosti politikov a štátnych úradníkov za covidové zločiny. Nasledovať bude PETÍCIA II. na zahájenie rovnakej trestnej zodpovednosti sudcov, prokurátorov a policajtov, upozorňuje advokátka a autorka Adriana Krajníková.

"Na predloženie každej petície potrebujeme minimálne 10 000 podpisov. Po ich vyzbieraní doručíme každú petíciu aj s trestnými oznámeniami generálnemu prokurátorovi. Trestné oznámenia budú zverejnené na tejto stránke zalobyvocistatu.sk, a na stránke olpzs.sk," pripomína právnička

 

Covidový trestný tribunál – Petícia I.

Krajníková vyzýva Slovákov, aby sa pripojli k trestným oznámeniam. "Môžete tak urobiť ako oznamovateľ a poškodený na stránke Občianskeho združenia Ochrana ľudských práv a základných slobôd www.olpzs.sk."

Čo sa vlastne na Slovensku stalo…?

Dňa 11.3.2020 bola v Slovenskej republike vyhlásená mimoriadna situácia, následne počas nej bol vyhlásený núdzový stav, ktorý sa opakovane predlžoval, a po jeho zrušení dodnes ostala mimoriadna situácia.

Prelomovým bodom v spoločnosti bolo vydanie opatrenia hlavného hygienika SR zo dňa 24.3.2020 „o povinnosti prekrytia dýchacích ciest“ na Slovensku začalo obdobie temna a bezprávia, hovorí právnička.

"Bezprávie sa rozmáhalo exponencionálnym rastom a pokračovalo nútenými izoláciami občanov v štátnych zariadeniach po ich vstupe do vlasti. „Významným míľnikom“ bolo dňa 30.9.2020 vyhlásenie ďalšieho núdzového stavu a následne jeho predlžovanie so zákazmi zhromažďovania, vychádzania, cestovania do iného okresu, lockdownami a zatváraním prevádzok," pripomína Krajníková.

Ďalším zlomom bolo podľa advokátky uznesenie, ktorým vláda prinútila občanov Slovenskej republiky, nehumánnym a ponižujúcim spôsobom, ako zvieratá v ohradenom výbehu, nechať si invazívnym spôsobom odobrať biologický materiál na laboratórne testovanie za účelom ochrany života a zdravia občanov cudzích štátov.

MATOVIČ Igor, dňa 29.10.2020: „Celá Európa čaká na to, akým spôsobom zvládneme a či zvládneme plošné pretestovanie a najmä potom na dopady na zdravie a životy ľudí na SlovenskuCelá Európa a svet očakáva recept, akýkoľvek, len aby dokázali v svojich krajinách zvrátiť nie práve pozitívne tendencie…

PRESTRELKA u Jančkárovej: Šipoš - lekári sú vydierači! Šutaj Eštok - za všetkým je chorý človek Matovič!
Poslanec parlamentu Matúš Šutaj Eštok (nezaradený) v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy poznamenal, že od kolapsu v zdravotníctve nás delí pár dní. Predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš to nevidí až tak čierne. Verí, že k dohode medzi... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

MATOVIČ Igor, dňa 2.11.2020: „Ospravedlnenie by som chcel venovať všetkým tým ľuďom, ktorí na toto testovanie nejdú z vlastnej vôle a idú na toto testovanie preto, lebo si uvedomujú že podmienky sú nadstavené tak, že inak by nemohli ísť do práce a nemohli by ako tak slobodne žiť. … Prepáčte mi, že sme vás d o n ú t i l i  ísť na tento test. Ale tým d o n ú t e n í m sme chceli len aby ste si uvedomili, že sloboda musí byť spojená aj so zodpovednosťou, so zodpovednosťou voči tým ľuďom, ktorí oprávnene chcú svoje životy a zdravie chrániť (pozn. JUDr. AK: voči tým ľuďom z celej Európy a sveta, ktorí očakávajú výsledky dopadov testov na Slovákoch) … Len kvôli nim sme áno vás prinútili ísť na tento test. Napriek tomu vám veľmi ďakujem, že aj keď ste vedeli, že je to prinútenie, ste sa tohto testu zúčastnili…" 

"Bez odovzdania vzorky svojho tela nemali občania Slovenskej republiky v nasledujúcom období prístup k základným právam a slobodám.  Na výškraby buniek sa stálo v rade s ponižujúcim a zdraviu škodlivým prekrytím dýchacích orgánov, to v zime, v chlade a daždi. Zároveň sa odovzdávali osobné údaje „testovaných“," upozorňuje právnička.

A pokračuje ďalej: "Ako ďalšie bola zavedená elektronická registrácia občanov po ich vstupe do vlasti, spojená s odovzdávaním osobných údajov na stránku NCZI – národné centrum zdravotníckych informácií, akoby vstup do vlasti mal niečo spoločné so zdravotnou evidenciou…!? Išlo o ďalší zber dát občanov pre farmaceutické spoločnosti, po čom následne prišla ďalšia povinná ochrana vo forme pichania Covid-injekcií, a bol zavedený „teror OTP“. Čaputová to predávala ako „slobodu“, a dodnes na to „dôstojne odchádza“ mnoho ľudí…"

TÍ jej teda NALOŽILI! Že vás hanba nefackuje, pani kňažná!
Politici reagovali na prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá sa zapojila do prípravy balíčkov v sociálnej výdajni v bratislavskej Petržalke. Je najvyšší čas, aby ľudia prehodnotili svoj názor a v najbližších prezidentských voľbách ju poslali tam,... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Súbežne s tým sa udomácnili fyzické útoky policajtov voči občanom, ktorí si neprekrývali dýchacie orgány a odmietali „chrániť“ svoje aj verejné zdravie.

"Všetky nariadenia režimu C-19 vydával jeden (!) štátny úradník – hlavný hygienik SR a Slovensko sa spravovalo formou „nacistických“ dekrétov a uznesení vlády, ktoré nemajú pre súkromné osoby žiadnu záväznosť. Všetci politici a úradníci hrali jednu hru na C-19. Dusenie, izolovanie, nútené odbery, odovzdávanie osobných údajov, pichanie testovacími vakcínami – kto sa nepridal, čakal ho teror a šikana. V práci, na ulici, v obchode…, všade," dodáva.

Podľa Krajníkovej na Slovensku došlo ku covidovým zločinom. Spáchali ich Zuzana Čaputová vo funkcii prezidentky, Igor Matovič vo funkcii bývalého predsedu vlády, Eduard Heger vo funkcii súčasného predsedu vlády, členovia vlády – Jaroslav Naď, Roman Mikulec, Mária Kolíková, Marek Krajči a ďalší, Ján Mikas vo funkcii hlavného hygienika.

Až bude prvý politik, štátny úradník, sudca, prokurátor, policajt sedieť za zneužívanie právomoci verejného činiteľa, veci sa pohnú samé…, a všetci si zrazu spomenú na zákon.

AUTOR: JUDr. Adriana Krajníková, zdroj: cz24

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

ŠOK pre USA a celý svet! TAJNÉ DOHODY v rusko-ukrajinskom konflikte?
Vzájomná obranná Rusko-čínska zmluva je na svete! Preto USA pred pár dňami tajne dohodli s Ruskom rozdelenie Ukrajiny! Vo svojom komentári to tvrdí český historik a autor Michael Svatoš. Súhlas Washingtonu s rozdelením Ukrajiny je dôsledkom... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik