Toto tu ešte nebolo ! Primátor Nitry Hattas a Bödörovci
25 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Kto sa už v tomto Kocúrkove vyzná ? Mesto Nitra podpísalo ešte v júli 2022 lukratívnu zákazku s firmou Bonul, ktorá patrí Miroslavovi Bödörovi. Cieľom uvedenej zákazky je poskytovať služby v oblasti súkromnej bezpečnosti počas trhových akcií, jarmokov a kultúrnych podujatí mesta Nitra. Čo týmto krokom primátor Hattas sleduje ?

Koho chce primátor Hattas oklamať ?

Primátor Nitry Marek Hattas (SaS) opäť obhájil svoj post v tohtoročných komunálnych voľbách.

Mesto pod Zoborom je údajne napojené na klan rodinného biznisu Bödörovcov. Hattas vystriedal na poste v roku 2018 exprimátora Jozefa Dvonča.

Nitranoviny.sk prichádzajú so zaujímavou informáciou, ktorá objasňuje pozadie daného biznisu:

„Ten má pod palcom nechválne známu SBS-ku Bonul, ktorá svojho času zarobila pekný balík na štátnych zákazkách.“ Hattasove vyjadrenia o zatvorených dverách pre Bödörovcov skutočne vyznievajú na smiech. 

Absolútnym vrcholom všetkého je to, že Hattas už v apríli 2019 (mimochodom už štyri mesiace bol na primátorskej stoličke) v rozhovore pre Aktuality.sk sa dušoval, že Bödörovci majú u neho dvere zatvorené.

Skutočnosť je popritom úplne iná, ako sa ukazuje, píšu Nitranoviny.sk. 

Kršiak: Nitra sa stala experimentom a prepadla amaterizmu
O post primátora Nitry sa uchádza 46-ročný právnik Igor Kršiak, ktorý pôsobí v samospráve viac ako 20 rokov. V minulosti pracoval ako prednosta nitrianskeho mestského úradu, v súčasnosti je prednostom Mestského úradu v Trnave. Kršiak je nominantom... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik