Ľuboš Blaha: Európsky parlament treba ROZPUSTIŤ ! (VIDEO)
25 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Osadenstvo Európskeho parlamentu predstavuje obyčajnú bandu lúzrov. Slovo ako diplomacia tomuto inkvizičnému zoskupeniu jednoducho nič nehovorí. Brusel sa jedine vie vyvyšovať, vyhrážať sa a násilne ovplyvňovať politiku v členských štátoch Európskej únie. Kto sa neklania vo všetkom tomuto molochovi, pocíti perzekúciu na vlastnej koži, Maďarsko je nám skvelým príkladom.

Svoje vie o tom, aj podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha. Myšlienky ľavicového politika hovoria za všetko. Petrovi Pellegrinimu sa vždy počúvali ťažko, dokonca kvôli nim chcel v roku 2019 ako premiér Blahu odvolať z postu predsedu eurovýboru.

 Európsky parlament prišiel aktuálne so svojou rezolúciou, ktorá Rusko označila za teroristický štát. Podľa Blahu ide o najväčšiu stupiditu par excellence. Smerák neskrýva emócie: Takto sa diplomacia nerobí. Takto sa nevyjednáva mier. Takto sa len hlúpo provokuje. A kvôli takýmto detinským provokáciám budú ďalej umierať ľudia - úplne zbytočne."

Bruselský ansámbel kopíruje Tretiu ríšu takmer vo všetkom. Prijímanie rasistických rezolúcií o tom, aké sú iné národy podradné, odporné a teroristické jej nebolo cudzie, tvrdí ľavicový politik. 

Bruselu absolútne nevadí to, že Ukrajinci spáchali smrteľný atentát na Dariu Duginovú v auguste 2022 (dcéru politológa Alexandra Dugina) a okrem toho vyhodili Krymský most v októbri 2022. Tu už nejde o terorizmus z pohľadu Ukrajiny, pýta sa Blaha ? Na Ukrajine vládnu nacistickí banderovci, ktorí sa dostali k moci prostredníctvom štátneho prevratu v roku 2014 a nikto to nerieši. 

Amerika taktiež v minulosti viedla vojny v Iraku, Afganistane, iniciovala bombardovanie Juhoslávie(mimochodom v rozpore s OSN) a mobilizovala teroristické jednotky v Latinskej Amerike. Na to sa už akosi zabudlo, rozhorčuje sa Blaha. Znaky terorizmu vykazoval aj tento čin podľa politika: Členské štáty EÚ uznávajú Kosovo, ktoré vzniklo proti vôli Srbska - najskôr Srbov zabíjali a bombardovali a potom im zobrali územie." 

Západné impériá namiesto otvorenej šírenej nenávisti k Rusku by mali pristúpiť k sebareflexii a pozrieť sa pravde do očí. Ich zločiny sú skutočne donebavolajúce. „Členské štáty EÚ rozmlátili Líbyu a jej lídra nechali zmasakrovať rozzúrenými teroristami. Líbya je kvôli nim doteraz utopená v krvi a Európa čelí migračným vlnám. Európske mocnosti majú na svedomí desiatky miliónov ľudí - spomeňte si na genocídu zo strany Belgičanov v Kongu či plienenie Afriky a Ázie,“ konštatuje Blaha.

Ruská federácia si z celej Európskej únie nič nerobí. Európska únia postupne likviduje ekonomiku štátov protiruskými sankciami. Rusko to nijako nezabolí, uzatvára príspevok Blaha.

Ľuboš Blaha TVRDO reaguje na EÚ kvôli Rusku: KTO je tu t*roristický štát vy lúzri?! SMER SD - YouTube

Ľuboš Blaha moderátorovi Ilievovi: Intelektuálny nedorobok
Ľuboš Blaha (Smer-SD) si tentoraz vzal "na mušku" tých, čo nemajú doktorát z filozofie, ani histórie, dokonca ani pamäť na to, aby mohli objektívne hodnotiť obdobie pred rokom 1989. Konkrétne sa "nestačil čudovať" moderátorovi hlavnej politickej... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik