Poľadovica môže potrápiť najmä stred a východ Slovenska
23 | 11 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Poľadovica môže v stredu ráno potrápiť najmä stred a východ Slovenska. Výstraha prvého stupňa pred ojedinelým výskytom poľadovice platí predbežne do 11.00 h. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informuje na svojom webe.

Výstraha platí v celom Košickom, Prešovskom a Žilinskom kraji. Tiež v niektorých okresoch Trenčianskeho a Banskobystrického kraja. "Tvorba poľadovice predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské aktivity," upozornili meteorológovia.

Slovenská správa ciest upozorňuje vodičov na poľadovicu na ceste I/543 medzi Hniezdnym a Červeným Kláštorom a na ceste II/537 medzi Liptovským Hrádkom a Podbanským.

NEUVERÍTE! Fico odmietol PONUKU, ktorá sa NEODMIETA (VIDEO)
Fico rázne odmietol ponuku účinkovať v relácii V siedmom nebi. "Na tento lacný politický marketing sa neznížim!" Komerčná televízia JOJ manipuluje s emóciami divákov. Konkrétnym príkladom môže byť aj rodinná relácia V siedmom nebi, v ktorej často... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik