Mazurek (Republika): Mikulec a Matovič sú mafiáni a zločinci!
20 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Nezaradený poslanec Milan Mazurek (Republika) pri odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO) aj jeho, aj ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) obvinil z mafiánskych praktík. Malo by ich v tom usvedčiť konanie NAKA, ktorej vyšetrovatelia sa má podieľať na zavretí opozičného poslanca.

Mazurek vo svojej reči nezabudol pripomenúť ani Mikulcovu neschopnosť poradiť si s nelegálnou migráciou. To bol jeden z dôvodov, prečo Mikulca v parlamente odvolávajú tentoraz.

Korumpujú políciu

"Minister vnútra je prahsprostý mafián a zločinec a každý jeden, kto ho v tomto hlasovaní podrží, má rovnaké svedomie a morálku, ako on,"hovorí Mazurek. 

"Ministri Matovič a Mikulec korumpujú políciu a využívajú ju na to, aby zavreli opozičného poslanca. Mikulec, aj Matovič patria do basy. Tu máte jasný dôkaz od človeka, ktorý nemá jediný dôvod, aby niečo také povedal priamo vyšetrovateľovi NAKA,"pripomína Mazurek situáciu, kedy sa Matovič v parlamente vyhrážal poslancovi Sujovi, po čom bolo náhle otvorené trestné oznámenie, ktoré už bolo dvakrát zamietnuté, ako nedôvodné. 

VTIPNÝ Mikulec: Pod MOJOU taktovkou je polícia konečne SLOBODNÁ!
Ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi samochvála nesmrdí. Tvrdí, že pod jeho vedením je rezort vnútra dôkazom očisty spoločnosti od nánosov bahna korupcie a považuje sa tiež za nekompromisného bojovníka za slobodu polície. Vo svojom príspevku na... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

Mikulec bez sebareflexie

Ten na sociálnej sieti píše, že pod jeho taktovkou je polícia konečne slobodná v konaní. Vo svojom príspevku všetkých uisťuje, že kým bude na pozícii ministra vnútra on, polícia slobodnou aj zostane. 

"Rezort vnútra je pod mojím vedením dôkazom očisty spoločnosti od nánosov bahna korupcie či podozrení z minulosti a budeme v tom nekompromisne pokračovať preto, aby občania Slovenskej republiky už nikdy nemuseli zažiť dobu „našich ľudí“," uvádza pre tých, ktorí by v tom nemali jasno.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik