Belousovová: Kollár sa k občanom správa, ako k svojmu háremu
20 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

V nedeľnej relácii V politike na spravodajskej televízii Ta3 sa stretli Boris Kollár (Sme rodina) a Richard Sulík (SaS). Jednou z tém bola aj situácia v zdravotníctve - ostáva len čosi vyše týždňa do dňa, kedy z nemocníc odídu stovky lekárov. 

Debata, presnejšie výrok Borisa Kollára, pobavil aj Annu Belousovovú (NaS), ktorá ho pripomenula ku "kukučke" - raz za čas vylezie, zakuká a ide ďalej. 

Zase raz...?

"Pokiaľ by malo 3000 lekárov odísť preč, tak my ideme tiež, nemôžem byť niekde, kde sa rozvráti zdravotnícky systém. (...) Nepodpíšem sa pod to, nebudem chodiť po uliciach v obrnenom transportéri," uviedol Kollár.

Kollárove vyhrážky: Ak tisíce lekárov dajú výpovede, Sme rodina urobí TOTO! Sulík vidí problém inde
Ak tisíce lekárov podajú výpovede a dôjde k rozvratu zdravotníctva, hnutie Sme rodina odíde z vlády. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to vyhlásil šéf hnutia a predseda parlamentu Boris Kollár. Spolu s lídrom SaS Richardom Sulíkom sa... Čítať ďalej
20 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Nemá žiadne zábrany

Anna Belousovová si myslí, že Kollár ich nemá už ani v politike. 

"Pravidelne vylieza ako taká kukučka. Zakuká o svojom odchode z vlády. Zalezie, možno to aj v zákulisí zobchoduje a život aj koalícia ide ďalej,"konštatuje Belousovová spôsoby šéfa parlamentu.

"Rovnaký prístup k občanom, voličom ako k svojmu haremu. Akurát že ten svoj harem aspoň financuje," poznamenáva predsedníčka strany Národ a spravodlivosť na záver.

Sľuby, sľuby...

Andrej Danko poukázal na Kollárove mnohé sľuby. Či už o bytoch, alebo exekúciách. "Pozorne sledujte, ako to zase o týždeň prekrúti. Sú ešte takí, čo veria jeho sľubom?"Pýta sa predseda SNS.

Telegram Andrej Danko

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Minister financií Matovič sa ozval! Lekári budú sklamaní!
Vláda nesúhlasí s návrhom Lekárskeho odborového združenia (LOZ) navýšiť koeficient za odpracované roky praxe všetkým lekárom na 0,03-násobok priemernej mzdy. Platí jej pôvodná ponuka, že základný plat atestovaného lekára s 10-ročnou praxou by mohol... Čítať ďalej
19 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR