Hotovosti sa nesmieme nikdy VZDAŤ! (VIDEO)
19 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Musíme odmietnuť šialené nápady elít. Právo na používanie hotovosti na Slovensku musí byť bezpodmienečne zachované. Politika USA nám nemá právo určovať náš každodenný spôsob života. V súvislosti s hotovosťou musí nastúpiť riadna legislatíva, ktorá bude mať oporu v Ústave SR, tvrdí europoslanec Milan Uhrík (Republika).

Treba urobiť rázny koniec americkej nadvláde 

V parlamente je návrh na uzákonenie práva na používanie hotovosti. Predložili ho poslanci hnutia Republika. K tomuto kroku ich motivovala udalosť, ktorú objasňuje Uhrík:

„Len pred pár dňami oznámili veľké finančné spoločnosti MasterCard a Citigroup, že spúšťajú projekt digitálneho dolára. Na stránke tohto projektu sa píše jasne. Je to rozhodujúca príležitosť pre USA, aby boli lídrom v zavádzaní digitálnej meny, ktorá zabezpečí, že naše demokratické hodnoty budú udržané a ukotvené v budúcnosti. Takže digitálna mena, ktorá zabezpečí nadvládu amerických demokratických hodnôt vo svete aj v ďalšom storočí. Myslím, že to hovorí samé za seba.“

Na danú situáciu reagoval podľa Uhríka aj bývalý dôstojník americkej CIA Edward Snowden, ktorý povedal jasne, že už to vrie. 

Americké tajné služby ovládajú svet, čiže sledujú, odpočúvajú skoro všetkých. Ak sa zavedie digitálny dolár môžu nás hocikedy deaktivovať. Príkladom je jedna udalosť z tohto roka: 

„Na začiatku tohto roka zablokovala kanadská vláda súkromné a rodinné účty šoférom protestujúcim proti vláde. Ešte šťastie, že mali v zálohe hotovosť. A práve preto chceme, aby zostalo právo na používanie hotovosti zachované aj do budúcna,“ píše Milan Uhrík. 

Snahy progresívcov je podľa Uhríka potrebné jednoducho v zárodku zastaviť. 

VIDEO:

Už nikdy TOTALITU! Hnedú, červenú ani DÚHOVÚ
Pri príležitosti 17. novembra sme si uctili pamiatku obetí boľševickej totality. Desiatky ľudí, ktorí boli popravení, obesení a zastrelení za svoj názor či túžbu po slobode, pripomína europoslanec Milan Uhrík. "Žiaľ, mnohí z nich by boli zrejme... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik