Už nikdy TOTALITU! Hnedú, červenú ani DÚHOVÚ
17 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Pri príležitosti 17. novembra sme si uctili pamiatku obetí boľševickej totality. Desiatky ľudí, ktorí boli popravení, obesení a zastrelení za svoj názor či túžbu po slobode, pripomína europoslanec Milan Uhrík.

"Žiaľ, mnohí z nich by boli zrejme veľmi sklamaní, keby videli, kam sa spoločnosť po tzv. Nežnej revolúcii dostala," skonštatoval politik na sociálnej sieti.

Uhrík s povzdychom hovorí, že len boľševikov nahradili liberáli, ale totalitné metódy sú postupne tie isté. Ba čo viac, ľudia nemajú často ani tie základné istoty, ktoré im garantoval socializmus.

"Zo "slobody a mieru" zostali len politické slogany, a ľudia sa právom cítia byť Nežnou revolúciou akosi podvedení," krúti hlavou europoslanec.

Podľa Uhríka je našou úlohou poučiť sa z histórie - v dobrom aj zlom. Majme sa na pozore pred tými, ktorí chcú v mene "pokroku" spoločnosť násilím prevychovávať a oponentov vraždiť či zatvárať.

"Či už pod vlajkou s hákovým krížom, kosákom alebo najnovšie - s dúhou. Každý útlak je zlý, každá smrť niekoho bolí," uzavrel Uhrík.

Heger po tom, čo s Naďom zlikvidovali armádu a protivzdušnú obranu: „Slovensko je chránené ako nikdy predtým!“ Pánboh nás OCHRAŇUJ!
Slovensko posilnilo svoju bezpečnosť. Národné aj medzinárodné systémy sú plne v pohotovosti. SR má zabezpečený vzdušný priestor tak, ako nikdy predtým. Uviedol to premiér Eduard Heger a minister obrany Jaroslav Naď (obaja OĽANO) v súvislosti s... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik