Greksa ŠOKUJE: TOTO je tak DESIVO NADČASOVÉ!
18 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Pri príležitosti spomienok na 17. november hudobník a spevák Marián Greksa cituje slová jedného z tribúnov Nežnej revolúcie, Milana Kňažka. A úplne s ním súhlasí. Ku koncu citátu si však uvedomil jednu podstatnú vec... Hups, pardon!

Milan Kňažko to vystihol dokonale!

„Predstavitelia štátu nie sú schopní riešiť nahromadené problémy. V tejto republike sa kedysi poctivo pracovalo, nekradlo sa, ľudia mali úctu k robotníkovi, k lekárovi, k učiteľovi. Skracuje sa priemerná dĺžka života, rastie chorobnosť, povážlivo sa zvyšujú ochorenia srdca, rakoviny, prudko stúpa množstvo detských alergií, chorá je celá naša spoločnosť, ako to definoval predseda Matice slovenskej, národný umelec Vladimír Mináč.

Pôda stráca úrodnosť, máme nekvalitné potraviny. Hlavným problémom je nefungujúci politický systém. Ak ľuďom vo vedení nedôverujeme, treba ich vymeniť. Vo vládach, v podnikoch i na školách. Takéto zmeny sú prirodzené a netreba sa ich báť.

Myslíme na robotníkov pracujúcich v podmienkach urážajúcich ľudskú dôstojnosť, na mladé rodiny bez bytov, dôchodcov a všetkých sociálne slabých občanov. A na špinu korupcie okolo nás. Na nezaslúžené privilégiá, na zanedbaný stav školstva, zdravotníctva, ale i lesov. Odkladanie týchto problémov vyhovuje tým, ktorým sa nechce odísť z pohodlných kresiel,“ cituje Kňažka Greksa.

TOTO musíte VIDIEŤ! Pán premiér, že sa NEHANBÍTE! (VIDEO)
Heger, ktorého vláda blokuje iné názory tvrdí, že sloboda a demokracia nás učí prijať aj mienku iných! Predseda vlády vo svojom prejave k štátnemu sviatku pri príležitosti boja za slobodu a demokraciu pripomenul, že aj na Slovensku silnejú názory,... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Je tu však jeden veľký háčik

"Hups, pardon! Povedal to na novembrovej tribúne v roku 1989," uvádza veci na pravú mieru spevák. Človek by sa mohol veľmi jednoducho pomýliť.

Kuriak si PODAL prezidentku: VY a vaši "SLUŠNÍ" progresívci!
Okolo 17. novembra majú predstavitelia Slovenska vždy akosi viac rečí o slobode, demokracii, pravde a láske. Nebolo tomu inak ani vo štvrtok, keď si prezidentka SR Zuzana Čaputová v Prahe na Národní Tříde (v pražskom centre diania Sametovej/Nežnej... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik