ODPADNETE! Medzitým v Chersone sa PRAVDA derie na povrch!
17 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Agence France-Presse informuje o situácii v meste Cherson, ktoré nedávno opustili ruské sily. Médiá ukazujú davy ľudí s ukrajinskými vlajkami v uliciach. Prehliadky šťastia sa však ukázali ako zinscenované.

Na videu, ktoré zverejnila Agence France-Presse, údajne nadšený obyvateľ Chersonu vyhlasuje, že v meste nie je žiadne svetlo, voda ani komunikácia, ale je veľmi rád, že už nie sú žiadni Rusi. Prehnané a strojené šťastie muža,  však upriamilo pozornosť na jeho osobu.

Muž na videu bol identifikovaný ako Panin Evgeny Nikolaevich. Nežije v Chersone, ale prišiel tam z Kyjeva spolu so svojou jednotkou. Jevgenij Nikolajevič je veliteľom roty národnej gardy vo vojenskej jednotke #3030.

Jednotky ukrajinskej národnej gardy sú zodpovedné najmä za zabezpečenie osád, ktoré sa dostali pod kontrolu Kyjeva, vrátane vykonávania represií proti civilistom.

Ukazuje sa, že novou úlohou ukrajinskej armády je hrať úlohy šťastných obyvateľov a poskytovať MSM falošný obsah, ktorý je pre kyjevský režim potrebný.

Ukrajinská raketa? Je to EŠTE HORŠIE, tvrdí EXPERT! (FOTO)
Nie nešťastná náhoda s obranným výstrelom proti ruskej rakete, ale ukrajinská provokácia, ktorá mala posilniť odpor západných „hlúpych nevojakov“ proti Rusku. Tak analytik Štěpán Kotrba vo svojom komentári pre české ParlamentníListy.cz rozoberá... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽAJTE nás na FACEBOOKU, a tým pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik