Blaha sa UTRHOL: Títo HULVÁTI vždy vyhrajú! PREČO?
17 | 11 | 2022 I Eka Balašková

Ľuboš Blaha (Smer-SD) sa pri príležitosti osláv výročia 17. novembra vyjadril k stavu v spoločnosti, ktorú ovládajú oligarchovia z Esetu či Martinusu. Tí pod peknými rečami o slobode ovládajú politické dianie na Slovensku.

Zvlášť "si podal" prezidentku Zuzanu Čaputovú. Tú, cez jej materské Progresívne Slovensko podľa neho tiež stvorili oligarchovia z Esetu a ona starostlivo plní ich zámery. 

Ohňostroj pokrytectva a falošnosti

Tak vidí Ľuboš Blaha prejavy prezidentky, ktorá  "citlivo vníma a všetci tárajú o slobode a demokracii". Blaha potvrdzuje svoju mienku, že tú si sprivatizovali bratislavské kaviarne, podľa ktorých zvyšok Slovenska sú dezoláti a extrém, ktorý nemá práva.

Oligarchovia z Esetu

"V predvečer novembra vyšlo na povrch, že milionárski oligarchovia z Esetu financovali obidvoch kandidátov na bratislavského primátora. V prípade Kusého dokonca použili na financovanie bieleho koňa - stranu KDH," upozorňuje Ľuboš Blaha a pripomenul, že keď on označil Eset za oligarchov, zažalovali ho a dnes už o tom hovoria aj bežné médiá. 

STRANA SMER - SD VYZÝVA: Poďme spolu ukázať, že v akom stave je dnes Slovensko (FOTO)
Strana SMER - SD vyzýva zajtra (17.11.) o 14:30 na autoprotest všetkých, ktorým nie je ľahostajná budúcnosť Slovenska! Autoprotest za demokraciu, právny a sociálny štát sa uskutoční dňa 17. 11. 2022 o 14:30 hodine v Bratislave. "Zraz je na... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Rovní a rovnejší

"Kupoujú si demokraciu. Lejú peniaze do rôznych politikov a takto stvorili aj Progresívne Slovensko a Zuzanu Čaputovú. Tá bude tárať o demokracii, akurát zabudne pripomenúť, že ak si bežný obchodník, či živnostník a nemáš za sebou prachy od oligarchov, tak zabudni na politiku," hovorí Blaha s tým, že pár miliardárov, o ktorých veľvyslanectvo Ruskej federácie vyhlásilo, že sú prepojení na americké tajné služby, Slovákom chce ukradnúť demokraciu.

Robia to na hulváta - vždy vyhrajú

"Takto sa kupuje vplyv liberálnych oligarchov. Oni určujú, čo si máte myslieť. Ovládajú médiá - kúpili si Denník N, mimovládky, zahraničné korporácie. Dokonca trestajú ľudí za názor. Kompletne likvidujú slobodu," vysvetľuje Ľuboš Blaha.

Čurillovci 

"A eseťácka blondína za paláca bude skladať farizejské ódy na demokraciu. Zastala sa aj čurillovcov, elitných vyšetrovateľov z NAKA," nedáva zabudnúť Blaha prípad Diany Santusovej, ktorej chceli v rozhovore spraviť strašné veci. 

"Akurát zabudne priopomenúť, ako zobrali slobodu Milanovi Lučanskému na základe vymyslených výpovedí kajúcnikov, ako je Slobodník, ktorému robil advokáta Lipšic. Zapríčinil jeho smrť a čurillovci oslavovali.  A Čaputová to prikrýva, obhajuje." upozorňuje Blaha.

Pred 33 rokmi sa začala Nežná revolúcia
Pád komunistického totalitného režimu v Československu spustil brutálny zásah polície voči povolenej študentskej demonštrácii v Prahe. Demonštrácia a policajný zásah zo 17. novembra 1989 viedli k udalostiam známym ako Nežná revolúcia, ktorá... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Je to podvod

"V roku 89 vzali ľuďom sociálne istoty a na oplátku sľúbili slobodu a demokraciu. Dnes nemáme ani jedno, ani druhé, ani tretie. Budú mať plné ústa chválospevov na November. V skutočnosti zradili," odkrýva svoju pravdu Ľuboš Blaha.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik