Vodič autobusu MHD musel prudko zabrzdiť, zranilo sa šesť cestujúcich
08 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Šesť ľahko zranených ľudí si vyžiadalo v utorok popoludní prudké zabrzdenie autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) v bratislavskej Petržalke. Informuje o tom na sociálnej sieti bratislavská polícia.

"Vodič osobného vozidla vychádzajúci z Prokofievovej na Jiráskovu ulicu pravdepodobne nedal prednosť autobusu linky 68," vysvetlil hovorca s tým, že k zrážke autobusu a auta nedošlo.

Bratislavská polícia na sociálnej sieti informovala, že zranení utrpeli ľahké zranenia. Dychové skúšky u oboch vodičov boli negatívne. "Okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania," podotkli policajti.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) Alena Krčová pre TASR potvrdila, že zdravotní záchranári na mieste nehody ošetrili šesť osôb, ktoré utrpeli najmä ľahšie poranenia. Boli medzi nimi dve deti. "Do nemocníc transportovali päť osôb. Zdravotný stav šiestej zranenej si prevoz nevyžadoval. Počas transportu boli všetci pri vedomí a v stabilizovanom stave," spresnila Krčová.

Pre TASR potvrdil aj hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec.

Eduard Chmelár: Z vyjadrení nášho šéfa DIPLOMACIE mi behá mráz po CHRBTE
Nenávisť voči Rusku z pohľadu verejných činiteľov na Slovensku nepozná hraníc. Jej najväčším protagonistom je stúpenec amerikanizmu, rusofóbny šéf diplomacie Rastislav Káčer. Jeho názory o Rusku, najväčšom agresorovi od druhej svetovej vojny,... Čítať ďalej
08 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik