Známa speváčka: Čaká nás rok boha Marsa. Boha vojny a nepokojov
03 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

77-ročná Marcela Laiferová nie je len lekárka a speváčka, jej koníčkom je aj predpovedanie budúcnosti z hviezd, voči ktorým má veľký rešpekt. Tvrdí, že nás čaká rok Marsu - boha vojny. Ten "sľubuje" búrlivé a nestále časy.

Mala skvelú učiteľku

„Len my si myslíme, že žijeme inak, ale žijeme stále v jednom a tom istom svete. Kto pozná históriu, vie, že mnohé bolo vymyslené už tritisíc rokov pred naším letopočtom, že všetko sa opakuje,“ vraví speváčka.

A tak sa od nebohej herečky Vilmy Jamnickej naučila "čítať vo hviezdach". O nej aj mnohí kolegovia z divadla potvrdili, že jej predpovede sa splnili veľakrát.

Predpovedala covid

„Čakajú nás veľké zmeny. A tie sú vždy zlé. Nielen v politike, ale vo všetkom. Bude toho naozaj veľa,“ predpovedala v januári 2020, keď bol covid ešte len lokálnou čínskou záležitosťou. Laiferová vtedy hovorila o "novej španielskej chrípke".

Ako hovoriť o smrti s dieťaťom...
Asi máloktorá téma sa s deťmi komunikuje ťažšie, ako smrť. O to ťažšie, ak ide o niekoho, ku komu má citový vzťah aj samotné dieťa. Rodičia sa preto mnohokrát utiekajú k polopravdám, či "rozprávkovým" vysvetleniam. Aj o sexe hovoríme ľahšie Keď... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

A je to tu

„Stále to nebude dramatické, na to si treba počkať. Zásadnejšie zmeny nás čakajú tak o dva roky,“ dodala vtedy a to sa skutočne nikomu ani len nesnívalo o tom, čo sa deje dnes..

Prečo nepredpovedala zlo na Ukrajine

„V astrológii prichádza rok Jupitera, čo je rok šťastia,“ tvrdila pred rokom. Mohlo to byť, bez toho vplyvu Jupitera, podstatne horšie. 

„Práve Jupiter nás ochránil, že to nedopadlo až tak zle, ako mohlo,“ myslí si dnes.

Postavenie hviezd, ako v 1789

„O prichádzajúcej revolúcii hovorím dlhšie, to vedia mnohí. V roku 2023 budú hviezdy stáť tak, ako stáli v deň, keď sa začala Veľká francúzska revolúcia,“ prekvapuje katastrofickou predpoveďou. 

„Čaká nás rok Marsa, ktorý, ako vieme, je boh vojny. Ale postupne bude prechádzať cez znamenia a každé ho nejakým spôsobom sfarbí. Rozhodovať sa bude celý rok, v novembri dôjde k veľkému konfliktu, ale ako pôjde Mars do Strelca, ktorý nemá rád konflikty, všetko sa zlepší. Nevidím to fatálne,“ upokojuje Laiferová.

Romanin neúspech vo voľbách, no OBROVSKÝ ÚSPECH na nete! Od smiechu sa pocikáte (FOTO)
Hovorí sa, že úspech vyvoláva závisť a neúspech súcit. Ak sa ten neúspech dostaví k poslankyni parlamentu Romane Tabák, Slováci vedia oceniť aj to - pravda len vtipom. Ani starostka, ani poslankyňa Romana Tabák kandidovala na starostku a... Čítať ďalej
01 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik