Anna Belousovová: Zobudíme sa, až keď nám to buchne za zadkom?!
07 | 11 | 2022 I Eka Balašková

Problém s enormným nárastom ilegálnych migrantov nejaký čas verejne prezentujú  viacerí opoziční politici. Koná už aj GP Maroš Žilinka.

Je najvyšší čas konať

V pondelok, 7. 11. generálny prokurátor Maroš Žilinka poveril námestníka generálneho prokurátora, aby preveril, či kompetentní verejní činitelia nezanedbali svoje povinnosti v súvislosti s nelegálnou migráciou cez územie Slovenska. GP to oznámil cez svoju stránku na sociálnej sieti.

Zdroj: GP Maroš Žilinka
FB stránka GP Maroša Žilinku

Reakcia Anny Belousovovej

"Na Slovensku tiká jedna veľmi nebezpečná bomba pod názvom migračná kríza. Nechcem nikoho strašiť, ale keď to buchne - a nie je to tak ďaleko - bude to horšie, ako si vieme predstaviť. Tie informácie z médií o počtoch utečencov na našom území to je len vrchol ľadovca, lepšie povedané lavíny, ktorá sa na nás chystá," upozorňuje predsedníčka strany Národ a spravodlivosť.

Problém - východná hranica

"Nie je náhoda, že Slovensko má prakticky uzavreté (kontrolované) hranice so všetkými susedmi okrem jedného. Okrem Ukrajiny. Pričom kontroly na spoločných hraniciach zaviedli naši susedia, nie my. Viem, že minister vnútra sa tvári, že hranica s Ukrajinou je zabezpečená, ale nie je to tak," varuje Belousovová.

Žilinka koná: Dopustili sa Mikulec a Hamran pri kontrole hraníc trestného činu?
Uzavreté hranice, štrajk dopravcov, stanové mestečko a kopa nelegálnych migrantov. Nedávne vyjadrenia profesora Krčméryho, že na hraniciach je mnoho vzdelaných utečencov, ktorých berieme ako rovnocenných partnerov zdvihlo obrovskú vlnu hnevu.... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Prečo si to myslí

"Inak by sa na našom území nehromadili tisícky utečencov. A čo je hlavné, nie sú to len vojnoví utečenci z Ukrajiny. Stačí sa pozrieť na Záhorie. Na Slovensku stúpa počet nelegálnych utečencov z Blízkeho východu. 

Okrem toho predstavitelia Ukrajiny dali pokyn svojim občanom, aby radšej prečkali zimu v zahraničí, keďže v dôsledku útokov Ruska na infraštruktúru má Ukrajina problémy s energiami. Slovensko sa tak stalo nielen prechodnou krajinou, ale vďaka opatreniam susedov aj akousi slepou uličkou, kde utečenci ostanú," vysvetľuje situáciu politička.

Vieme o nich - nič

"Koľko ich je, koľko sa ešte očakáva, ako sme pripravení na zvládnutie utečeneckej krízy? Aké sprievodné negatívne javy to našej spoločnosti prinesie? Veď nie je tajomstvom, že z Ukrajiny k nám okrem vojnových utečencov prichádza aj organizovaný zločin so všetkými dôsledkami," píše ďalej Belousovová.

Kotleba (ĽSNS) v tábore migrantov: "Mikulec nemôže byť až taký sprostý!" Obyvatelia obce sú zúfalí (VIDEO)
Šéf ĽSNS Marian Kotleba navštívil stanové mestečko v Kútoch. Dočasne tu prebývajú migranti zo Sýrie, ktorých českí policajti v autobusoch vracajú na Slovensko. Migrantom už v stanoch montujú aj kúrenie a Kotleba sa pýta, ako je možné, že sú... Čítať ďalej
06 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Polícia má iné povinnosti

"Dokáže napríklad toto zvládnuť polícia, ktorá sa stáva ideologickým centrom moci a namiesto úloh, ktoré má zo zákona, sa zaoberá výkladom kresťanskej viery, prenasledovaním opozície, alebo sliedením po internete? Obávam sa, že nezvládnu nič a preto tá bomba, ktorá zatiaľ len tiká môže mať veľmi tragické následky," varuje ďalej politička.

Čo robí vláda... a prezidentka

"Vláda SR nie je schopná už takmer rok reálne pomôcť vlastným občanom. Okrem sľubov a tárania za hranicou zdravého rozumu je ich výsledok nie nula, ale mínus! Stále väčšia časť spoločnosti sa prepadá do chudoby. 

Prezidentka okrem zbierania ocenení v zahraničí a šplhaní v záujme vlastnej kariéry nerobí pre občanov absolútne nič! Akurát tak dvíha tlak, rozdeľuje a provokuje spoločnosť presadzovaním liberálnej agendy a záujmov USA. Aby bolo jasné: nikto nám nepomôže!" Myslí si Belousovová.

Alebo že by EÚ?

"Naši tzv. partneri z EÚ sú veľmi radi, že aspoň aký taký počet migrantov odľahčí ich štátne systémy. Vlastne už netreba žiadne rokovania a smernice o prerozdelení migrantov. Stačí vhodne presmerovať trasy a ono sa to "vhodne" prerozdelí aj samo... 

Milan Mazurek: Urobili ste zo Slovenska druhé Calais
Nedávne vyjadrenia profesora Krčméryho, že na hraniciach je mnoho vzdelaných utečencov, ktorých berieme ako rovnocenných partnerov zdvihlo obrovskú vlnu hnevu. Milan Mazurek z hnutia Republika v tom má jasno. Vie, kto je za túto nebezbečnú situáciu... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Zle je

"O tom, že začína byť horúco, svedčí aj dnešná správa z Generálnej prokuratúry SR. Nie je na čase sa konečne prebudiť, drahí rodáci? Alebo vás naozaj zobudí až keď vám tá bomba buchne za zadkom?" Uzatvára Belousovová.

A zdá sa, že to nebude dlho trvať

Už 28. 10. 2022 totiž Okresný úrad Senica vyhlásil v súvislosti s hromadným prílevom cudzincov mimoriadnu situáciu. Správa asi nie je dôležitá pre celoštátny mainstream, pretože o tejto skutočnosti informovali len lokálne médiá.

Zdroj: FB Anna Belousovová / V okrese Senica je mimoriadna situácia vyhlásená už od 28. 10. 2022

NELEGÁLNA MIGRÁCIA: ŽIADNY TRESTNÝ ČIN, ANI PRIESTUPOK ZO STRANY MIGRANTOV, uvádza Polícia SR na svojej stránke

Po rozprúdení debaty o uzavretých hraniciach, kolónach, štrajku dopravcov a stanovom mestečku v Kútoch zareagovala aj slovenská polícia.

"Vedeli ste, že od zavedenia kontrol Maďarskou republikou nemáme evidovaný žiaden trestný čin ani priestupok a dokonca ani podozrenie na spáchanie trestného činu či priestupku nelegálnymi migrantmi? To však neznamená, že nelegálna migrácia nie je problémom, ktorý nemôžeme riešiť. V teréne sú stovky policajtov a práve na ich prácu sa tento týždeň detailne pozrieme," uvádzajú muži zákona.

Nelegálna migrácia je aj podľa polície vážnym bezpečnostným problémom. "Jednou z téz, ktoré boli zaužívané v roku 2015, bola hrozba nebezpečenstva zo strany nelegálnych migrantov. V skutočnosti sme v súčasnosti nezaznamenali prípady, kedy by konali protiprávne vo vzťahu k životom, zdraviu a majetku obyvateľov Slovenskej republiky. Situáciu však nepodceňujeme, bezpečnosť našich občanov je na prvom mieste," dušujú sa policajti.

Soros, Rockefeller a Biden sa spojili: Idú VTĹKAŤ Maďarom do hláv jedinú PRAVDU
Maďarská nočná mora! Nadácia otvorenej spoločnosti, Rockefellerova nadácia a Bidenova administratíva financujú organizáciu „opozičných médií“. Zriaďujú kanceláriu v Maďarsku, informuje Breitbart. Organizácia Internews, ktorej cieľom je podporovať... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik