Právnička Laššáková: Vďaka Čaputovej "schopnostiam" sa možno NATO konečne rozpadne
07 | 11 | 2022 I Diana zaťková

Minulý týždeň sa stalo pár úsmevných udalostí na Slovensku, skonštatovala na sociálnej sieti právnička Judita Laššáková. A dnes by chcela poznamenať pár slov k hlave Slovenskej republiky.

"Zuzanu Čaputovú ocenila nemecká vraj liberálna mimovládka s prepojením na nemeckú pravicovú vládnu stranu. Ospravedlňujem sa. Zabudla som pani prezidentke zablahoželať. Tak mi to dovoľte teraz: gratulujem. Niet sa čo diviť. Zuzana Čaputová ocenila svojho času troch členov síce antikomunistickej organizácie Biela légia. Problém však je, že boli súčasťou boja proti SNP inak povedané "ľudáci"," pripomína Laššáková.

Čaputová sa potom vyjadrila, že ocenenie vezme späť. "To sa však nedá, všakáno!"

Tentokrát ju "vyznamenal" The New York Times. Vraj je horúcou kandidátkou na post generálneho tajomníka NATO. "Treba podporiť jej kandidatúru. Nič lepšie sa Slovensku nemohlo stať. Áno, je možné, že získa tento post a je možné, že vďaka jej "schopnostiam" sa táto organizácia, ktorá stratila svoj pôvodný cieľ a zmysel, rozpadne," varuje právnička.

Fico: Za ZMARENIE referenda ČAPUTOVÁ dostane lízatko od Bidena (VIDEO)
Robert Fico a Ľuboš Blaha (obaja Smer-SD) opäť raz upozornili ako na nestabilitu vlády, tak na ich dvojitý meter voči referendu, ktoré prezidentka vyhlásila so zaťatými zubami. Hegerove rozumy "Podľa Hegera je referendum legitímny nástroj, aby... Čítať ďalej
04 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ono to však ukazuje aj niečo iné!

Podľa Laššákovej Čaputovej klesajú čísla a treba Slovákom ukázať, ako veľmi ju rešpektujú v zahraničí. Kampaň na voľby prezidenta SR začala!

A právnička má na PR oddelenie pani prezidentky jednu otázku: "Fakt si myslíte, že presvedčíte Slovákov, že osoba, ktorá:

1) povedala, že sa v zahraničnej politike nevyzná,

2) nevie po anglicky (na úroveň potrebnú v štruktúrach NATO jej znalosť určite nestačí),

3) sa svojou podporou vojenského konfliktu pričinila o poškodzovanie životného prostredia,

bude mať v budúcich voľbách šancu obhájiť prezidentský post len preto, lebo zbiera omrvinky po svete, ale doma jej Slováci nevedia odpustiť zmluvu s USA (DCA zmluva)?!"

Posledný klinec do rakvy? Kaliňák usvedčil Čaputovú z megapodvodu na vlastnom národe (VIDEO)
Po bojoch a podpisoch tisícov ľudí sa referendum nakoniec konať bude. Prezidentka sa po dlhom uvažovaní a po nekonečnej porade rozhodla pre rázny krok. Referendum o možnosti skrátiť volebné obdobie sa uskutoční v sobotu 21. januára 2023. Termín... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Na občanov SR má Laššáková tiež jednu otázočku: "Pôjdete k referendu, aby ste pani, ktorá je prezidentkou všetkých Slovákov okrem

1) smerákov (lebo podľa nej petíciu za referendum podpísali iba smeráci),

2) konzervatívcov (lebo nevadí, že tým nadávajú najhorším možným spôsobom vraj slušní používatelia sociálnych sietí),

3) Santusovej (a vlastne 99,99 % policajtov, lebo zastať sa treba iba "našich chlapcov"),

4) heterosexuálov,

5) obetí na Zochovej (na pohreby obetí tejto tragédie čestná stráž nešla, aby odniesla veniec)

6) ... už teraz je toho nejak veľa, nie?...

vystavili vysvedčenie jej schopností?"

"Ak si myslíte, že je Zuzana Čaputová štátnik a má aj budúce volebné obdobie zastávať post hlavy štátu, pokojne zostaňte doma. Ak si myslíte, že post hlavy štátu by mal zastávať človek, ktorý Slovákov nerozdeľuje, ale spája, tak máme jedinečnú príležitosť vystaviť pani Čaputovej (alebo pánovi Rizmanovi???) vysvedčenie. Je to na nás," uzavrela svoj status Laššáková.

Chmelár: Skvelá správa pre Slovensko! Čaputová mieri vyššie
Prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá v predvolebnej kampani priznala, že zahraničná politika je jej najslabšou stránkou, je momentálne kandidátka na funkciu generálneho tajomníka NATO! Jej srdce, ktoré bije za Washington, by tak bolo konečne... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Radosť z možného kariérneho postupu prezidentky má aj politický analytik Eduard Chmelár

"Napokon, myslím si, že v konečnom dôsledku je to dobrá správa pre Zuzanu Čaputovú osobne, pre Slovensko i pre svet. Pre Zuzanu Čaputovú, ktorá v predvolebnej kampani priznala, že zahraničná politika je jej najslabšou stránkou a že v nej bude odkázaná na poradcov, je to únik zo sveta, v ktorom sa bez marketingu strácala," konštatuje analytik.

Podľa Chmelára Čaputovej srdce, ktoré bije za Washington, by tak bolo konečne naplnené, lebo vo svojej funkcii by mohla otvorene robiť to, čo musela doteraz iba kamuflovať: slúžiť Veľkému bratovi.

"Pre Slovensko by to bola skvelá správa, pretože by sme si konečne vydýchli od prezidentky, ktorá podľa vlastných slov nerozumie krajine, v ktorej žije. A bol by to aj prínos pre svet, pretože jej dezorientácia v svetovej politike by urýchlila rozpad najmilitaristickejšej organizácie všetkých čias, Severoatlantickej aliancie. Gratulujeme a držíme palce," uzavrel Chmelár.

Voľby do Kongresu: Prestaňte obviňovať Putina zo svojej neschopnosti!
To je ale náhoda! Demokrati majú dostať výprask. A už sa vyťahuje Putin a „ovplyvňovanie volieb“! V utorok vyvrcholia v Spojených štátoch tzv. midterms, teda voľby, ktoré sa konajú v polovici funkčného obdobia amerického prezidenta a sú významným... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik