Nenecháme sa zaplaviť migrantami! Konštatuje rázne Mazurek (VIDEO)
07 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Priznivci športu si nie raz na tribúne od šťastia zakričia: Toto ste tu ešte nemali!“ Nuž a niečo podobné, akurát nie od šťastia, ale od zúfalstva, si môžu teraz zavolať občania Slovenska. Naozaj, „toto sme tu ešte nemali“, pretože toľko nelegálnych migrantov, ktorí sú teraz na našom území, tu ešte nebolo. O celej situácii sa vyjadruje v statuse a videu aj poslanec Národnej rady a podpredseda hnutia Republika Milan Mazurek.

Na Slovensko už niekoľko dní prúdia nelegálni migranti, ktorí vraj chcú ísť za „slobodou“ a „lepším životom“ do Nemecka a iných bohatých západných štátov. Naozaj? Vari u nás nie je sloboda a mier a nedá sa tu lepšie žiť ako u nich? Nie, je tu aj sloboda, aj mier a aj lepší život ako u nich, len oni idú za peniazmi, ktoré im bezpracne dávajú Nemecko a ďalšie západné krajiny. Lenže... Lenže oni ich tam už nechcú, a tak sa „ponevierajú“ aj po Slovensku s cieľom nejako sa predsa len do vysnívanej krajiny dostať.

Naši obyvatelia zostali napospas svojvôli ľudí, o ktorých nič netušíme

„Nenecháme sa zaplaviť migrantami!“ píše hneď v úvode statusu rázne Mazurek, podľa ktorého je situácia na Slovensku už kritická. „Sme terčom invázie, ktorá je výsledkom neuveriteľnej neschopnosti Mikulca a Hamrana. Zaplavujú nás nelegálni imigranti, ktorí sa cez naše územie snažia dostať na západ,“ pokračuje republikán.

„Keďže si však Česká republika aj Rakúsko začali strážiť svoje hranice, ostali naši obyvatelia napospas svojvôli ľudí, o ktorých nič netušíme! Takto sa žiaden štát správať nesmie. Takto k svojmu národu nesmie pristupovať žiadna vláda,“ konštatuje Milan Mazurek, ktorý aj s hnutím Republika preto iniciuje odvolanie, podľa neho najhoršieho ministra vnútra v dejinách, Romana Mikulca, zo svojej pozície.

Ďalší PREŠĽAP Čaputovej: Pani prezidentka, TO VÁŽNE?
Prezidentka Zuzana Čaputová opäť raz predviedla, že nemusí rešpektovať pravidlá! Generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika) nad najnovšou informáciou len krúti hlavou. A čo bude nabudúce? Čo plánujete, pani prezidentka? "S prekvapením som... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik