Kotleba (ĽSNS) v tábore migrantov: "Mikulec nemôže byť až taký sprostý!" Obyvatelia obce sú zúfalí (VIDEO)
06 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Šéf ĽSNS Marian Kotleba navštívil stanové mestečko v Kútoch. Dočasne tu prebývajú migranti zo Sýrie, ktorých českí policajti v autobusoch vracajú na Slovensko.

Migrantom už v stanoch montujú aj kúrenie a Kotleba sa pýta, ako je možné, že sú peniaze na všetko ostatné, len nie pre Slovákov. Šéf ĽSNS kritizuje aj to, že ešte pred rokom dokázala vláda kvôli pandémii blokovať všetky hranice za pomoci policajtov a vojakov a dnes nám tu pobehujú migranti zo Sýrie.

Nemecko ako zasľúbená krajina

Situácia s migrantmi zo Sýrie na Slovensku je naozaj vážna a pri českých hraniciach v meste Kúty, musel štát postaviť stany, kde sa migranti zhromažďujú. Hoci ich českí policajti vracajú na Slovensko, nasilu ich tu držať nemôžu. Migranti sa však snažia opakovane dostať do Česka, ktoré je tiež len tranzitom. Cieľ majú v Nemecku.

Milan Mazurek: Urobili ste zo Slovenska druhé Calais
Nedávne vyjadrenia profesora Krčméryho, že na hraniciach je mnoho vzdelaných utečencov, ktorých berieme ako rovnocenných partnerov zdvihlo obrovskú vlnu hnevu. Milan Mazurek z hnutia Republika v tom má jasno. Vie, kto je za túto nebezbečnú situáciu... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Policajti na Slovensku migrantom odoberú otlačky a zisťujú ich totožnosť. Niekedy stačí, aby totožnosť osoby potvrdili jeho spolupútnici. Následne migrantov nechávajú voľne sa pohybovať po Slovensku. Migranti v Kútoch majú postavené stany a elektrikári im tam ťahali elektrické káble na kúrenie v stanoch.

Situácia na Záhorí

Upratovačka nám povedala, že na železničnej stanici museli zamknúť toalety, pretože nevie slušne vyjadriť, aký bordel tam nechávajú. Migrantov vidíte aj po okresných cestách, ako sa opakovane snažia dostať do Českej republiky. Hraniční policajti sú však na migrantov prísni a vôbec ich nepúšťajú. 

„Ja to nechápem, tak utekajú pred vojnou a nevidím tu žiadne ženy a deti? To ich tam nechali umrieť? Pre mňa to nie sú migranti, ktorým treba pomôcť, ale zbabelci… a ešte nás stoja peniaze, im budú kúriť v stanoch a my budeme mrznúť?“ povedala obyvateľka Kútov.

Vládna moc za asistencie polície sa nás snaží UMLČAŤ. Prípad trnavského arcibiskupa hovorí za VŠETKO!
Slovensko sa ponára do atmosféry päťdesiatych rokov minulého storočia. Bývalá poslankyňa NR SR Anna Belousovová s obrovským znepokojením reaguje na verejný lynč trnavského arcibiskupa Jána Oroscha. Spustila ho Polícia SR, ktorej drukujú politici... Čítať ďalej
06 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik