Vládna moc za asistencie polície sa nás snaží UMLČAŤ. Prípad trnavského arcibiskupa hovorí za VŠETKO!
06 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Slovensko sa ponára do atmosféry päťdesiatych rokov minulého storočia. Bývalá poslankyňa NR SR Anna Belousovová s obrovským znepokojením reaguje na verejný lynč trnavského arcibiskupa Jána Oroscha. Spustila ho Polícia SR, ktorej drukujú politici vládneho establishmentu. Národniarku tu zaujali dve dôležité veci, ktoré približuje verejnosti prostredníctvom sociálnej siete.

Svoj príspevok nazvala "Na Slovensku sa vracajú 50- té roky".

"Trnavský arcibiskup Orosz poslal kňazom svojej diecézy vnútorný list- obežník, v ktorom vyslovil svoje názory na tragédiu na Zámockej a určité súvislosti s tým spojené.

Zaujali ma dve veci:
  • Obežník je neverejný, Denník N získal úryvok z neho od nespokojného kňaza.

Naozaj sa znovu vracia doba, keď kňazi budú ideologickým riadiacim centrám bonzovať svojich nadriadených?! A takýto kňazi - bonzáci- budú verejnosti vykresľovaní ako tí jediní odvážni a spravodliví. Pri vysviacke každý kňaz skladá sľub poslušnosti!!!

Vynášať arcibiskupov list určený pre vnútorné potreby cirkvi na verejnosť je porušenie tohto sľubu. Je to podlé konanie. A podlosť si zasluhuje vždy odsúdenie, nie oslavovanie.

  •  V obežníku arcibiskup okrem iného píše:

"Ľudia, počnúc majiteľom klubu „Tepláreň“, návštevníci klubu, o ktorých sme sa nedozvedeli nič o ich veku, o ich možnej drogovej závislosti, pohoršlivom – a zo strany veriacich právom videnom – nemravnom konaní, až po poľutovaniahodné obete, sú naozaj všetci nevinní?“

Ďalej si kladie otázku, koľkokrát sa v Teplárni uskutočnila protidrogová razia, ako často sa tam objavila kontrola osôb mladších ako osemnásť rokov... „Viem si totiž predstaviť, že ani raz sa tam žiadna kontrola nekonala. Prečo? Lebo by sa to mohlo považovať za homofóbne konanie,"

Hlavne na tieto otázky a úvahy arcibiskupa reagovali mnohí politici a médiá. To by ešte nebolo nič divné. Majú na to právo, je to ich názor.

Šokujúca reakcia Polície SR

Tá doslova uviedla:  „V liste sa nachádzajú časti, ktoré hrubo manipulujú teroristický útok na Zámockej ulici, stigmatizujú dve nevinné obete a popierajú samotnú kresťanskú vieru, ktorej je arcibiskup oficiálnym predstaviteľom,“

Dobre čítajte hlavne záver reakcie.Polícia SR si dovolila doslova školiť arcibiskupa z kresťanskej náuky !!!, keď tvrdí, že slová arcibiskupa POPIERAJÚ samotnú kresťanskú vieru!!!!!!!

Tak vážení, my sme sa dožili znovu doby, keď polícia bude určovať, ako majú kňazi vykladať kresťanské učenie!

A čo bude nasledovať ďalej?

Znovu nejaké tentokrát kapitalistické Pacem in terris, kde budú združení kňazi poplatní zvrhlým liberálnym "hodnotám" prekrucovať kresťanské učenie tak, ako im to schváli nejaké riadiace ideologické centrum v štýle Polície SR?!

Pýtate sa, čoho sme sa to dožili?

Odpoveď je jednoduchá: Začína doba keď budú skutoční kresťania za svoje presvedčenie prenasledovaní. A tá doba preverí každého z nás...

Post scriptum

Faktom je a na to netreba zabúdať, že ideologické centrum liberalizmu predstavuje dnes u nás vedenie polície SR.  Polície, ktorú riadi minister vnútra,t.j. OĽANO a jej šéf Matovič. Ten Matovič, ktorý išiel pred voľbami aj Ježiša Krista stiahnuť z kríža, len aby ohlúpol voličov a získal MOC. Moc v mene koho a pre koho?!" Pýta sa Belousovová v závere.

Polícia rozpútala HON na trnavského ARCIBISKUPA len pre iný pohľad na vraždu dvoch mladých ľudí na Zámockej
Trnavský arcibiskup Ján Orosch prichádza s neuveriteľnou informáciou, ktorú zverejnil v diecéznom obežníku. Týka sa minulomesačnej vraždy dvoch mladých ľudí z komunity LGBTI+ na Zámockej ulici v Bratislave. Arcibiskup spochybňuje nevinnosť obetí,... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik