Opitý vodič minibagra kľučkoval po ceste s naloženou oceľovou platňou
31 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Trenčianski policajti obvinili 57-ročného muža z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Na malom pásovom bagri pod vplyvom alkoholu viezol oceľovú platňu. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Policajtov upútal zvláštny štýl jazdy bagra a skutočnosť, že na radlici viezol oceľovú platňu. Najskôr sa odmietal podrobiť dychovej skúške, správal sa arogantne a vyhrážal sa policajtom, že ich vyzlečie z uniformy.

"Na policajnom oddelení si to rozmyslel a podrobil sa skúške na alkohol. V dychu mu namerali 2,29 promile alkoholu. Policajti mu obmedzili osobnú slobodu a umiestnili do policajnej cely. Hrozí mu trest odňatia slobody až na jeden rok," informuje polícia.  

Česká polícia zverejnila video, ako sa migranti snažia dostať cez česko-slovenskú zelenú hranicu! Mikulec vytočený do biela, reaguje (VIDEO)
Polícia Českej republiky zverejnila video, ako sa migranti snažia dostať cez česko-slovenskú zelenú hranicu. Čo nevidí rezort Romana Mikulca, zachytili bezpilotné lietadlá s termovíziou, ktoré využíva na boj s migrantmi Polícia Českej republiky.... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik