Na diaľnici D2 v smere do Česka sa tvoria niekoľkokilometrové kolóny
30 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Na diaľnici D2 v smere do Českej republiky dochádza k tvorbe niekoľkokilometrových kolón. Aktuálne má dĺžka kolóny vozidiel pre kamiónovú dopravu päť kilometrov a kolóna vozidiel pre osobnú dopravu má dva kilometre.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Vodičom v tejto súvislosti odporúčame, aby na prejazd nevyužívali diaľničný hraničný priechod Brodské, ale využili alternatívnu trasu," upozornili policajti. Kolóny sa podľa nich aj naďalej tvoria z dôvodu prebiehajúcich kontrol na diaľničnom hraničnom priechode s Českou republikou.

Polícia opäť apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby pri prejazde týmto úsekom dbali na dôsledné dodržiavanie pravidiel cestnej premávky, jazdili opatrne a riadili sa pokynmi polície alebo príslušného dopravného značenia.

Arogancia ministra obrany Naďa: Referendum v Sliači nič neznamená
Výsledok referenda v Sliači neznamená nič pre Slovensko, vládu, rezort obrany ani mesto Sliač. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) to uviedol na sociálnej sieti. Deklaroval, že americká základňa na miestnom letisku nebola, nie je a... Čítať ďalej
30 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik