Polícia obvinila muža zo Strání pod Tatrami za neprístojné správanie
27 | 10 | 2022 I Ivan Mihale

Verejné pohoršenie vzbudil 36-ročný muž z obce Stráne pod Tatrami, ktorý sa v stredu (26. 10.) v Kežmarku nevhodne správal. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Na ulici Toporcerovej, pri miestnom cintoríne sa sexuálne uspokojoval, pričom mu neprekážala ani prítomnosť okoloidúcich ľudí. Muž bol policajnou hliadkou zadržaný a obmedzený na osobnej slobode," uviedla Ligdayová.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol muž obvinený z trestného činu výtržníctva, stíhaný je na slobode. Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Kežmarku.

Rozzúrení Slováci: Čestná stráž a kvety na pohrebe gayov, päť obetí nehody ale prezidentku nezaujímalo!
Slováci sa zrejme ešte nespamätali z dvoch veľkých šokov, pri ktorých zomreli siedmi nevinní mladí ľudia, a už tu majú ďalší. Tentokrát im ho pripravila samotná prezidentka, ktorá poslala svoju čestnú stráž aj s vencom na pohreby zastrelených... Čítať ďalej
27 | 10 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik