SHMÚ varuje pred hmlou
21 | 10 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Meteorológovia upozorňujú na hmlu na strednom a východnom Slovensku.

Na strednom a východnom Slovensku sa môže v piatok doobeda tvoriť hmla. Meteorológovia v tejto súvislosti vydali výstrahu prvého stupňa, ktorá platí do 11.00 h. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informuje na webe.

Hmla sa môže vyskytnúť vo všetkých okresoch Košického a Prešovského kraja a takmer vo všetkých okresoch Žilinského a Banskobystrického kraja. Ojedinele sa tam očakáva výskyt hmiel s dohľadnosťou 50 až 200 metrov.

"Znížená dohľadnosť predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre dopravné aktivity. Výskyt hmiel s uvedenou dohľadnosťou je v danej ročnej dobe a oblasti bežný, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu," upozornil SHMÚ.

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda! Diaľnica D2 je neprejazdná
Na diaľnici D2 narazil vodič do kamióna, doprava je odkláňaná na Kúty. Vodič odťahovej služby narazil v ranných hodinách do kamióna na 20. kilometri diaľnice D2 smer Malacky. Diaľnica je v tomto úseku neprejazdná, doprava je odkláňaná na zjazd... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik