Blaha prorokuje Čaputovej: Prezidentka sa kompletne opustila, TOTO je jej POLITICKÝ KONIEC
15 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Prezidentka Čaputová sa kompletne opustila. Robí tú istú politickú chybu ako Kiska po vražde Kuciaka - a skončí rovnako ako on. Na smetisku dejín. Skonštatoval to na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha.

Namiesto zmierovania slovenskej spoločnosti prezidentka podľa Blahu rozdúchava lacnú a hlúpu nenávisť voči konzervatívnejšej časti Slovenska. Odpudzuje tým väčšinu Slovákov. Doposiaľ sa snažila predstierať, že ako hlava štátu chce reprezentovať celé Slovensko. "Jasné, pôsobilo to smiešne - zarezala dve referendá a neustále kopala do Smeru. Ľavica ňou vždy pohŕdala, tak si povedala, že do nás kopať môže, veď naľavo voličov nezíska. Ale konzervatívnejších voličov pravice nechcela stratiť. Až do včera," upozornil Blaha v statuse na Telegrame.

"Včera sa úplne zosypala kvôli vražde dvoch homosexuálov. Každému je ľúto, že zomreli nevinní ľudia, ale nie každý z toho vytĺka politický kapitál. Čaputová áno. Mobilizuje liberálny extrém a šíri nenávisť voči zvyšku spoločnosti. Všetci sme videli, ako uplakane objímala vlastníka baru Tepláreň. V jej skrivenej tvári sa skrývala obrovská symbolika, ktorú náhle ucítilo celé Slovensko," myslí si poslanec.

Prezidentka svojim totalitným perom podpisuje rozsudok smrti pre demokraciu
Prezidentka stíska v ruke totalitné pero, ktorým podpisuje rozsudky smrti pre demokraciu, právny štát, nezávislosť súdnej moci, ľudské práva a suverenitu Slovenskej republiky. Zuzana Čaputová šíri a toleruje nenávisť, podporuje rozklad právneho... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Blaha pripomína, že Čaputová neplakala, keď umieralo 20 tisíc ľudí kvôli Covidu, alebo skôr - kvôli nekompetentnosti vlády. Vtedy naopak vrieskala po Slovákoch, že im nerozumie. Neplakala, ani keď zomrel Milan Lučanský. Takisto kvôli vláde. Naopak - kryla Kolíkovú aj Matoviča. A sypala soľ do rán Lučanského rodiny. Keď Dedeček zabil päť nevinných študentov, takisto neplakala. Nekričala na námestiach - prepáčte. Nie, odbila to pár slovami. Žiadne pochody, žiadne silné reči, prízvukuje.

Srdce jej podľa smeráka puklo až vtedy, keď zomreli dvaja gejovia. Odhalila svoju fanatickú liberálnu tvár. A ľudia sa právom pýtajú - je prezidentkou všetkých Slovákov, alebo len sexuálnych menšín a LGBTI aktivistov?   

"Čaputová mobilizuje proti nenávisti voči sexuálnym menšinám - fajn. A čo jej nenávisť voči Rusom. Tá nemá následky? Bude v poriadku, ak nejaký iný pomätenec zavraždí na Slovensku nejakého Rusa?," pýta sa politik.

Blaha si myslí, že Čaputová zredukovala svoj elektorát na liberálov, rusofóbov a sexuálne menšiny. Všetkých ostatných si za tieto dva dni tak popudila, že je z nej politická mršina. Skončila. Definitívne. Slovensko nepotrebuje radikálnu liberálku na čele štátu. Áno, musíme odsúdiť vraždu dvoch mladých ľudí - ale nie, nesmieme vraždu zneužívať na politickú nenávisť. Odmietnime čaputovské zlo, odmietnime čaputovský extrém," uzavrel Blaha. 

Ekonóm Šulc: Európska únia si kope hrob a niekto jej požičal krompáč aj lopatu
Koniec únie ešte nikdy nebol tak blízko. A koho rukou? Nemecko sa rozhodlo založením hospodárskeho a stabilizačného fondu s objemom 200 miliárd eur naznačiť ostatným členským krajinám EÚ, že ho v podstate nezaujíma, či sú schopné súbežne vysokej... Čítať ďalej
15 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik