Slovensko prekvapilo celý svet!
11 | 10 | 2022 I Mario Micenko

"Ako z ríše snov!", takto označil výsledok Sloveniek na MS družstiev v čínskom meste Čcheng-tu predseda Slovenského stolnotenisového zväzu Anton Hamran. Slovenské stolnotenistky sa prebojovali až do štvrťfinále, kde podľahli neskorším finalistkám z Japonska 0:3.

Štart Slovenska na podujatí bol pritom otázny. "Rozhodovanie o účasti bolo šialené. Neustále sa to vinou neistoty z pobytu v Číne i z hľadiska ekonomickej otázky menilo. Napokon sme dospeli k verdiktu, že na MS pôjdeme a teraz máme historický úspech. Postup do štvrťfinále je takpovediac z ríše snov," povedal Hamran na pondelkovej tlačovej konferencií SSTZ.

Z výsledku ho mrazilo

Barbora Balážová, Tatiana Kukuľková a Ema Labošová dosiahli úspech pod vedením trénera Jaromíra Truksu a ten svoje emócie z fantastického výsledku vôbec neskrýval: "Keď opadli prvé emócie, o slovo sa prihlásila únava a extrémny útlm po psychickom vypätí, takže sme ani neoslavovali. Až v lietadle z Dubaja do Viedne som si naplno uvedomil, že len štyri krajiny boli na MS od nás lepšie. Až ma zamrazilo z toho, čo dievčatá dokázali," 

Slovensko sa týmto výsledkom zaradilo medzi najlepšiu osmičku svet a ženskému tímu by malo pomôcť k účasti na Európskych hrách 2023 v Poľsku, kde sa predstaví len dvanásť krajín. V Čcheng-tu sa medzi najlepšiu osmičku prebojovali len tri európske družstvá.

Prekvapili sme celý svet i nás,"  takto okomentovala fantastický výsledok Slovenska stolnotenistka Tatiana Kukuľková, ktorá v osemfinálovom dueli s Francúzskom získala bod.

Šokujúce fakty vyplávali na povrch! USA prikázali Maďarsku: Zaútočte na Srbsko!
V sobotu Srbská štátna televízia RTS odvysielala prejav srbského prezidenta k národu Alexandra Vučiča. Ten v priamom premose zverejnil šokujúcu informáciu, ktorú mu potvrdil premiér Maďarska Viktor Orbán. USA a Briti požadovali od Maďarska aby... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Mário Micenko

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik