Ľuboš Blaha: Vojnoví štváči sa už totálne zbláznili!
11 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

Ľuboša Blahu pobavili jeho kritici. Rozveselila ho "liberálna háveď", ktorá podľa jeho slov dostala hysterický záchvat z toho, že sa istej besedy spoločne zúčastnil s Eduardom Chmelárom, Jánom Čarnogurským ako aj významnými českými profesormi Petrom Drulákom či Janom Kellerom.

Ako uvádza na Telegrame, "Liberálna háveď na čele s Havranom, Baťom či Ďurkovičom, ktorých názory sú na nerozoznanie od banderovských fašistov, spustila hystériu z toho, že sme si dovolili usporiadať besedu." Blaha píše, že títo liberáli považujú za najväčší zločin zúčastnených, že chcú mier. A podľa neho propaguje podobné nacistické nezmysly aj Polícia SR, ktorá podľa jeho názoru oslavuje vojnu a zároveň útočí na mier.

Syn opitého vraha Dědečka: "Na nič si nepamätám"
Dědečkovho syna Lukáša (36), ktorý bol pri tragickej búračke spolujazdcom, prepustili v piatok z nemocnice. Informáciu o jeho prevoze na nosidlách priniesol denník Nový Čas. V čase tragickej nehody na Zochovej ulici v Bratislave, keď Dušan... Čítať ďalej
11 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Na dnešnej tlačovke strany Smer jej podpreseda Blaha vysvetlil podľa jeho slov všetkým týmto vojnovým štváčom, že mier nie je zločin, práve naopak, oni sú zločinci. Je toho názoru, že prezidentka Čaputová tým, že volá po vstupe Ukrajiny do NATO priamo vyzýva k tretej svetovej vojne. Ministra obrany Naďa kritizuje, že oslavuje terorizmus, Políciu SR z toho, že kriminalizuje hodnotu mieru. 

Reaguje aj na Veroniku Remišovú, ktorá sa podľa neho sťažuje kvôli prehre v televíznej debate. Odkazuje jej: "Prosím, odkážte niekto Verči, že ja jej kľudne darujem svojich 65%, len nech už toľko nevyplakáva a radšej nech rieši problémy Slovákov."

Vojnoví štváči sa už totálne zbláznili!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik